bwin

Ο ελληνικός αθλητισμός έλαμψε στα Gazzetta Awards by bwin!

Μια λαμπερή βραδιά μια εκδήλωση γεμάτη από τον ελληνικό αθλητισμό στο Μ. Μουσικής! Στιγμές μοναδικές στα Gazzetta Awards by bwin, με τους κορυφαίους της χρονιάς να στρέφουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η ζωή είναι στιγμές! Αναμνήσεις, εικόνες, που δεν ξεχνάς ποτέ, θυμάσαι που ήσουν, με ποιους ήσουν και πώς αντέδρασες την ώρα του μεγάλου άλματος, της ιστορικής κούρσας, του απίθανου γκολ. Οι πρωταγωνιστές των κορυφαίων των μαγικών αυτών στιγμών βραβεύτηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και στη λαμπερή τελετή των Gazzetta Awards by bwin. Τότε που ο χρόνος έμοιαζε να «σταματά» στα μετάλλια του Μίλτου Τεντόγλου, στους πανηγυρισμούς της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, στις μάχες της Εθνικής ομάδας Πόλο Ανδρών, στο κοουτσάρισμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο τέρμα του Σέρχιο Αραούχο.

Η bwin, αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό των Gazzetta Awards, εκεί όπου οι κορυφαίοι του 2022 στον ελληνικό αθλητισμό γνώρισαν την αποθέωση. Όμως τη δική τους θέση στο... πάνθεον πήραν και οι Hall of Famers, οι οποίοι εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα. Στην γιορτή έλαμψαν σπουδαίες προσωπικότητες, που μας καθήλωσαν με τα λόγια τους. Τα κοινωνικά μηνύματα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν πολλά και θα αφήσουν το αποτύπωμά τους. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δάκρυα στα μάτια δεν ξέχασε τη βοήθεια της Ελλάδας, στην οικογένεια του, όταν εκείνη το είχε ανάγκη. O Αντώνης Αντωνιάδης στάθηκε στη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του και η κατάμεστη αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής δε σταματούσε να χειροκροτά.



Τα Gazzetta Awards έγιναν θεσμός και για 8η στη σειρά χρονιά ανέδειξαν τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς! Εξάλλου, οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και φέτος το ρεκόρ συμμετοχής εκτοξεύθηκε, φτάνοντας τις 142.479 ψήφους!

Η bwin έπαιξε το δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια εκδήλωση όπου μεγάλος νικητής ήταν ο αθλητισμός, τον οποίο το διεθνές brand έχει «αγκαλιάσει», μέσω των χορηγιών με την UEFA, τη Euroleague Basketball, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, την ΚΑΕ Περιστέρι bwin, το Team Future και τα κορυφαία multisport events σε όλη την επικράτεια! Η bwin είχε ετοιμάσει εκπλήξεις και happenings για τους καλεσμένους, κάνοντας τη βραδιά πιο λαμπερή και μετατρέποντας σε… βραβευμένους τους καλεσμένους!

Οι νικητές και οι Hall of Famers
Η βραδιά ήταν λαμπερή. Χιούμορ και συγκίνηση συνδυάστηκαν υπέροχα. Άλλωστε, όταν παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, το αποτέλεσμα δίχως αμφιβολία είναι μοναδικό. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος ξέρει όσο λίγοι πως να παίζει… μπάλα με αθλητές στη σκηνή.



Η εκδήλωση «άνοιξε» με το ειδικό βραβείο που δόθηκε στη μνήμη του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και το παρέλαβε η σύντροφος της ζωής του, Δώρα Τσάμπαζη. Επτά κατηγορίες, ισάριθμα βραβεία και αποθέωση από δεκάδες προσκεκλημένους που γέμισαν το Μέγαρο Μουσικής. Μίλτος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μας έκαναν υπερήφανους, καθήλωσαν με τις επιδόσεις τους και αναδείχθηκαν αθλητής και αθλήτρια της χρονιάς αντίστοιχα. Στη Βουδαπέστη η Εθνική Πόλο Ανδρών κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και πήρε την κορυφή στις προτιμήσεις του κόσμου ως η κορυφαία ομάδα της χρονιάς. Ο κόουτς της ομάδας των επιτυχιών, Γιώργος Βλάχος, παρέλαβε το βραβείο από την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, Ιωάννα Μπερίου!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε… μάχη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως ο κόουτς του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Άλλωστε ο Σέρβος πιστώνεται το γεγονός πως επανέφερε το «τριφύλλι» στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η απονομή του βραβείου είχε τη δική της σημασία, μιας και η κορυφαία, Άννα Βίσση βρέθηκε στη σκηνή και έζησε το… όνειρό της, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Ο Σέρχιο Αραούχο κάνει τη διαφορά με τη φανέλα της ΑΕΚ, μπήκε με την ίδια φόρα στα Gazzetta Awards by bwin και βγήκε νικητής σε δύο κατηγορίες, με… μια ενέργεια. Το φοβερό είναι πως ο Αργεντινός κέρδισε δύο βραβεία ουσιαστικά για την ίδια φάση, καθώς το ανάποδο ψαλιδάκι που πέτυχε κόντρα στον Άρη ψηφίστηκε ως το «Γκολ της Χρονιάς» και η αφιέρωση του γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό ψηφίστηκε ως το «Fair Play της Χρονιάς».

Το βραβείο στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς» των Gazzetta Awards by bwin απονεμήθηκε στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος σε live επικοινωνία από την Θεσσαλονίκη συγκλόνισε με τη δύναμη, το πάθος του και την αγάπη γι’ αυτό που κάνει.

Τα φώτα ήταν στραμμένα και στους Hall of Famers που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα. Από τον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ομάδας του στη σκηνή και ο πρόεδρος της Euroleague Basketball, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μαζί με την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, Ιωάννα Μπερίου ήταν δίπλα του για να τον τιμήσουν! Ο θρύλος του σέρβικου μπάσκετ πήρε το δικό του βραβείο, από τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια. Άλλωστε, τους ενώνει η τεράστια αγάπη για την πορτοκαλί θεά.



Η διακεκριμένη Ελληνίδα ιστιοπλόος, Σοφία Μπεκατώρου, βραβεύτηκε και αποτύπωσε στη σκηνή τη σπουδαία προσωπικότητά της, μιας και η ίδια δε σταματά να περνά τα κοινωνικά μηνύματά της.

Ο legend του 2004, Αντώνης Νικοπολίδης ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα και ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μίτσελ βρέθηκε… ξανά στο δρόμο του, αυτή τη φορά για να τον βραβεύσει!

Σπουδαίες προσωπικότητες, όπως η Άννα Βερούλη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, η Κατερίνα Θάνου και ο Αντώνης Αντωνιάδης πήραν βραβεία και αποθεώθηκαν από το κοινό. Ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος έβαλε τη δική του… legend πινελιά μετά τα λόγια συγκίνησης από τον Σερβοβόσνιο προπονητή.



Ζεστό χειροκρότημα και για 92χρονο, Στέλιο Πρασσά, τον γηραιότερο μαραθωνοδρόμο, ο οποίος απέδειξε πως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, αν η ψυχή και η καρδιά είναι τόσο μεγάλη.

Ξεχωριστή θέση στην βραδιά είχαν οι ειδικές βραβεύσεις του Spetsathlon, του οποίου η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το Ioannina Lake Run, με το διεθνές στοιχηματικό brand να είναι ο Επίσημος Χορηγός του τρία χρόνια στη σειρά, αλλά και του Navarino Challenge.

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, τόνισε μετά την ολοκλήρωση της λαμπερής βραδιάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίξαμε για πρώτη φορά τα Gazzetta Awards. Ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία, μιας διαδικασία που αποτελεί θεσμό στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο αθλητισμός βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κοινωνικής μας πρωτοβουλίας και στόχος μας είναι πάντα η ενίσχυση του, όπως και η προβολή της αξίας της συμμετοχής. Η bwin έχει επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σε νέα παιδιά με όνειρα, στόχους που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x