bwin

Mundial Memories by bwin: Ο Γιάννης Κοντοές απαντά στο «Μέσι ή Ρονάλντο» και… θυμάται βουβουζέλες!

Ο Γιάννης Κοντοές στο «Mundial Memories by bwin»! Ποιος Έλληνας παίκτης φαινόταν ότι θα γίνει προπονητής, τι απαντά στο δίλημμα Μέσι-Ρονάλντο, ποιες στιγμές από Παγκόσμια Κύπελλα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Mundial Memories by bwin: Η εκπομπή με τον Γιάννη Κοντοέ

Μέχρι -πολύ- πρόσφατα φορούσε σορτσάκι. Τώρα, όμως… πάνε αυτά! Με τη… φόρμα, πλέον, ο βοηθός του Δημήτρη Σπανού στον Ιωνικό, Γιάννης Κοντοές, φιλοξενείται στον καναπέ της εκπομπής «Mundial Memories by bwin» του bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 και μιλάει για όλους και για όλα!

Πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την προπονητική, ποιος Έλληνας παίκτης -συμπαίκτης του, μάλιστα, για μία περίοδο- φαινόταν ότι θα γίνει προπονητής, τι λέει για τις… γραμμές του Εμίλιο Φερέρα στον Πανιώνιο και τι απαντά στο ερώτημα για το αν κρέμασε τα παπούτσια του «γεμάτος».

Μιλήσαμε, φυσικά, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θυμήθηκε στιγμές από προηγούμενα Μουντιάλ (όπως τον πονοκέφαλο από τις βουβουζέλες το 2010), αλλά και το πρώτο του, που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ενώ απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο.

Και εντάξει, ο τελικός Βραζιλία-Γαλλία δεν του βγήκε (το επεισόδιο γυρίστηκε πριν τα ημιτελικά), αλλά αυτό δεν αναιρεί την επική ατάκα του ότι στήριζε και συνδεόταν περισσότερο με τη «σελεσάο», παρότι το μοναδικό κοινό τους σημείο ήταν το… χρώμα!

Την εκπομπή «Mundial Memories by bwin» παρουσιάζουν οι Βάιος Τσούτσικας και Νίκος Ράλλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x