bwin

Mundial Memories by bwin: Από το Κατάρ στα… Βοτσαλάκια με τους «Δεκατιανούς» για χάρη της Βραζιλίας!

Το «Mundial Memories by bwin» φιλοξενεί τους «Δεκατιανούς», Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, με την κουβέντα να ξεκινάει από το Μουντιάλ του 1990 και να καταλήγει στα… βραζιλιάνικα Βοτσαλάκια!

Mundial Memories by bwin: Η εκπομπή με τους «Δεκατιανούς»

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας το 1990 ξεκινήσαμε να μιλάμε, συστήματα και τακτικές αναλύαμε, γήπεδα του παρελθόντος αναπολούσαμε, τον Γκαρίντσα και το καράτε του του Σουμάχερ στον Μπατιστόν θυμηθήκαμε, στα… Βοτσαλάκια του Πειραιά καταλήξαμε!

Όχι ότι δεν το περιμένεις, δηλαδή, πως θα εκτροχιαστεί η συζήτηση, όταν φιλοξενείς στον καναπέ σου τους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ!

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που έχει κάνει… ό,τι ρεπορτάζ κυκλοφορεί εκεί έξω εδώ και 22 χρόνια, κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής «Mundial Memories by bwin» και απέδειξαν ότι και το τόπι μυρίζουν και μερακλήδες είναι!

Αφότου έφεραν στη μνήμη τους, λοιπόν, αξέχαστες στιγμές από προηγούμενα Μουντιάλ, αποκαλύπτοντας τι ομάδες υποστήριζαν και ποιους παίκτες θεωρούσαν ινδάλματα, μίλησαν για το τι τους αρέσει και τι όχι από τη φετινή διοργάνωση, καταλήγοντας στα… Βοτσαλάκια! Εκεί, όπου όταν παίζει η Βραζιλία γίνεται ένας χαμός με τους Βραζιλιάνους -και, κυρίως, τις Βραζιλιάνες- που ζουν στην Ελλάδα.

Την εκπομπή «Mundial Memories by bwin» παρουσιάζουν οι Βάιος Τσούτσικας και Νίκος Ράλλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x