bwin

Mundial Memories by bwin: Οι «Αταίριαστοι» δεν… ταίριαξαν ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η εκπομπή ''Mundial Memories by bwin'' κάνει πρεμιέρα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τους πιο… ταιριαστούς «Αταίριαστους» της ελληνικής τηλεόρασης, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα!

Mundial Memories: Οι «Αταίριαστοι»

Η μπάλα κύλησε, επιτέλους, στο χορτάρι. Το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και για τον επόμενο έναν μήνα -περίπου- η καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπάει στα γήπεδα του Κατάρ!

Αλλά δεν ξεκίνησε μόνο το Μουντιάλ. Μαζί με την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή ''Mundial Memories by bwin'' στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Βάιο Τσούτσικα και Νίκο Ράλλη!

Από τον… καναπέ της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας θα παρελάσουν προσωπικότητες από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον χώρο της showbiz και φυσικά, τον αθλητισμό, σε 10 απολαυστικές συνεντεύξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι προσκεκλημένοι θα κληθούν να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα όπως: Ποιο είναι το πρώτο Μουντιάλ που θυμούνται, τι ομάδα υποστηρίζουν, Μέσι ή Ρονάλντο, σουβλάκι ή πίτσα!

Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, καθίσαμε αντίκρυ με τους πιο… ταιριαστούς «Αταίριαστους» της ελληνικής τηλεόρασης, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, που διαφώνησαν σε… ΟΛΑ!

Θα ήταν ψέματα αν πούμε ότι δεν το περιμέναμε. Δείτε το πρώτο επεισόδιο του Mundial Memories by bwin στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x