bwin

PSV - Ολυμπιακός: Τα 5 στατιστικά που δείχνουν πρόκριση και… ματσάρα!

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην έδρα της Αϊντχόφεν (25/02, 22:00) για να… τελειώσει τη δουλειά της πρόκρισης και όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι θα δούμε ένα ακόμα πολύ ωραίο ματς!

Πιστός στο ραντεβού με τους «16» του Europa League θέλει να φανεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται τα νοκ-άουτ ματς και να πετυχαίνει μεγάλες προκρίσεις! Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι στο Phillips Stadion θα διεξαχθεί ένα εντυπωσιακό ματς, για το οποίο υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο!



Γκολ και θέαμα

Το τελικό σκορ του πρώτου αγώνα, τα λέει όλα. Ολυμπιακός και Αϊντχόφεν έδωσαν μια πραγματική ποδοσφαιρική παράσταση για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, σ' ένα ματς με έξι γκολ συνολικά! Οι παίκτες του Μάρτινς έχουν δείξει πως μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε αγώνα και έχουν χτίσει την αυτοπεποίθηση που τους βοηθάει να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες.

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ! Aπό την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχουν δει τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους στο Europa League να έρχονται over 2.5. Θα έχουμε ξανά ένα ματς γεμάτο θέαμα; Απόδοση 2.65 να σημειωθούν περισσότερα από τρία γκολ στην αναμέτρηση της Ολλανδίας!

O Ελ Αραμπί εκτός έδρας

Αποτελεί το μεγάλο επιθετικό «όπλο» του Ολυμπιακού και τον κορυφαίο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί έχει πετύχει φέτος 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όμως το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Αϊντχόφεν στο Φάληρο ήταν μόλις το πρώτο του στο Europa League και το δεύτερο ευρωπαϊκό, καθώς είχε βρει δίχτυα και στα προκριματικά του Champions League με την Ομόνοια.

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός : Σούπερ αποδόσεις με ένα κλικ! |21+

Παράλληλα, ο Μαροκινός φορ έχει σκοράρει τέσσερις συνολικά φορές εκτός έδρας, δείχνοντας ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» η υπόθεση σκοράρισμα είναι σαφώς πιο εύκολη για εκείνον. Θα καταφέρει να αυξήσει την εκτός έδρας συγκομιδή του και να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας στην Ευρώπη, ωθώντας την ομάδα του στην πρόκριση; Απόδοση Χ να βρει δίχτυα ο Ελ Αραμπί στην έδρα της Αϊντχοφεν!

Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι στο Philips Stadion

H PSV είναι εντυπωσιακή στην επίθεση και έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει σε κάθε συνθήκη του αγώνα. Ωστόσο, η άμυνά της αποτελεί την Αχίλλειο Πτέρνα και αυτό φαίνεται ακόμα κι όταν παίζει στην έδρα της, ακόμα κι όταν νικάει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας της για το Europa League έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και μάλιστα στα δύο εξ’ αυτών με δύο γκολ.

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις και πληθώρα αποδόσεων στο Europa League! |21+

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να προστατέψουν τη διαφορά. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Μαρτίνς να πάρουν ανάλογο προβάδισμα; Απόδοση 9.5 να πετύχει δύο γκολ ο Ολυμπιακός στο πρώτο 45λεπτο!

Εκτός έδρας γκολ, εκτός έδρας νίκες!

Άνκαρασπορ, Λουκέρνη, Ντουντελάνζ, Άρσεναλ. Αυτά είναι τα ματς που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει «διπλό» τα τελευταία χρόνια στο Europa League και σε όλα σημείωσε 2-3 γκολ! το κορυφαίο από όλα βέβαια είναι το περσινό με την Άρσεναλ στην παράταση, ένα από τα τελευταία ευρωπαϊκά ματς που απολαύσαμε με κόσμο στις κερκίδες. Θα νικήσει, πετυχαίνοντας 2+ γκολ μέσα στην έδρα της Αϊντχόφεν η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς; Απόδοση 9.5 να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ στο παιχνίδι!

Το... αποτέλεσμα οδηγός της PSV

Προφανώς, στην αναμέτρηση δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει καθόλου καλή παράδοση στην Ολλανδία. Οι Ολλανδοί έδειξαν πως επιθετικά μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι βρήκαν δύο φορές απάντηση μετά τα γκολ των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο αμέσως επόμενο ματς, απέναντι στη Φίτεσε, κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στην Eredivisie έπειτα από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και μάλιστα το έκαναν με το... σκορ που χρειάζονται για να προκριθούν: 3-1!

bwin - Η καρδιά του Europa League και όλων των μεγάλων διοργανώσεων χτυπάει εδώ! |21+

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν μόλις στο 4', όμως Μάλεν και Γκέτσε ανέλαβαν δράση στη συνέχεια και με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, σφράγισαν τη νίκη. Θα επαναλάβουν το ίδιο σκορ με τον Ολυμπιακό; Απόδοση 15 να λήξει το ματς 3-1!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x