bwin

Player of the Day: Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε... από το χέρι την Εθνική και την οδήγησε στην επόμενη φάση, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του Player of the Day για την εμφάνισή του κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Μπορεί πολλές εμφανίσεις να ξεχώρισαν την τελευταία μέρα της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο μία από αυτές ήταν η πιο κομβική, καθώς είχε και... ελληνικό χρώμα!

Η Ελλάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έχανε με διψήφιες διαφορές από τη Νέα Ζηλανδία και κινδύνεψε με αποκλεισμό-κάζο από τον πρώτο γύρο του Μουντομπάσκετ. Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, καθώς η Εθνική έβγαλε αντίδραση και απέκλεισε τους Tall Blacks. Τη «σπίθα» γι' αυτή την ανατροπή δεν την άναψε άλλος από τον Ιωάννη Παπαπέτρου!

Ο νέος φόργουορντ του Παναθηναϊκού βρήκε... την ώρα και τη στιγμή να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα. Ο «Πάπι» τα έβαζε από παντού, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους (4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 7/10 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ στα 29'29'' που βρέθηκε στο παρκέ! Προφανώς, οι 27 πόντοι ήταν για τον ίδιο ρεκόρ καριέρας με το εθνόσημο, και μία από τις καλύτερες επιδόσεις Ελλήνων διεθνών σε Παγκόσμιο!



Δεν είναι μόνο τα νούμερα, ωστόσο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν αυτά. Ο Παπαπέτρου κρατούσε την Εθνική κοντά στο διάστημα που ουδείς άλλος έμοιαζε ικανός να βρει στόχο, ενώ όταν και οι υπόλοιποι άρχισαν να μπαίνουν στο κλίμα επιθετικά, συνέχισε και ο ίδιος, κάνοντας μία πραγματικά ολοκληρωτική εμφάνιση. Το γεγονός πως έκανε το step-up όταν η Εθνική ομάδα τον χρειάστηκε, και της έδωσε την πρόκριση, τον καθιστά ιδανικό για το βραβείο του Player of the Day. Ας ελπίσουμε, κι άλλος παίκτης της Εθνικής να μας δώσει τις επόμενες μέρες το δικαίωμα να τον αναφέρουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x