bwin

Player of the Day: Κάρλικ Τζόουνς

Ο Κάρλικ Τζόουνς υπέγραψε τη μεγάλη νίκη του Νότιου Σουδάν επί της Ανγκόλας και κερδίζει επάξια τον τίτλο του Player of the Day στα παιχνίδια για τις θέσεις 17-32.

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση ο Κάρλικ Τζόουνς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις θέσεις 17-32.

Ο ηγέτης του Νότιου Σουδάν πήρε την ομάδα στις… πλάτες του και ήταν ο MVP στη νίκη επί της Ανγκόλας με 101-78, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τη χώρα του καθώς έφτασε τις τρεις νίκες στη διοργάνωση και εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι.
Player of the Day: Κάρλικ Τζόουνς
Συγκεκριμένα, για να έπαιρνε το Νότιο Σουδάν το εισιτήριο της αφρικανικής ηπείρου θα έπρεπε να κέρδιζε την ομάδα του Κάναλς και η Αίγυπτος να νίκαγε την Νέα Ζηλανδία με +22 πόντους διαφορά. Ένα απίθανο σενάριο, αφού η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην πρώτη φάση του τουρνουά όχι μόνο δεν ηττήθηκε, αλλά επικράτησε της Αιγύπτου με 88-86. Έτσι, η παρέα του Τζόουνς ζει ιστορικές στιγμές, τις οποίες κατέκτησε δίκαια του καθώς σε κανένα σημείου του ματς με την Ανγκόλα δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι.

Ο 25χρονος γκαρντ των Σικάγο Μπουλς ήταν απολαυστικός σε άμυνα κι επίθεση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 26 πόντους (8/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/5 βολές), 7 ριμπάουντ και 15 ασίστ στα 33 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 40 στο σύστημα αξιολόγησης.

Συνολικά, ο Τζόουνς πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό τουρνουά αφού είναι ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος δημιουργός της ομάδας του με 20.4 πόντους κ 10.4 ανά αγώνα, εμφανίσεις που, χωρίς αμφιβολία, τον τοποθετούν στους κορυφαίους παίκτες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x