bwin

Player of the Day: Λάουρι Μάρκανεν

Ο Λάουρι Μάρκανεν υπέγραψε τον θρίαμβο της Φινλανδίας επί του Πράσινου Ακρωτηρίου και κερδίζει επάξια τον τίτλο του Player of the Day στα παιχνίδια για τις θέσεις 17-32.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις θέσεις 17-32 ήταν ο Λάουρι Μάρκανεν.

Ο σούπερ σταρ της Φινλανδίας καθάρισε σχεδόν… μόνος του το Πράσινο Ακρωτήρι με 100-77 και έστειλε την ομάδα του στο 1-3, ένα ρεκόρ που έχουν και οι Αφρικανοί, αφού οι χώρες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους από την πρώτη φάση στη δεύτερη, ανεξάρτητα αν προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τουόβι μπήκε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε μεγάλη διαφορά, ήταν αποφασισμένη για την πρώτη της νίκη και δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο του ματς.

Ο πάουερ φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ άλλαξε άρδην την εικόνα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία και ήταν απολαυστικός σε άμυνα κι επίθεση! Ο 26χρονος τα έβαζε από… παντού, ολοκληρώνοντας της αναμέτρηση με 34 πόντους (10/13 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8/10 βολές), 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο στα 27 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 37 στο σύστημα αξιολόγησης.
Player of the Day: Λάουρι Μάρκανεν
Μάλιστα, η εμφάνιση του Μάρκανεν απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι ήταν η καλύτερη του στη διοργάνωση, καθώς μπορεί κόντρα στην Ιαπωνία να σημείωσε 27 πόντους, έχοντας 12 ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχος στα σουτ τριών πόντων με 2/7, ενώ παράλληλα η χώρα του ηττήθηκε με 98-88 και έμεινε εκτός των 16 καλύτερων ομάδων του τουρνουά.

Το πρωί του Σαββάτου (02/09, 10:30) η Φινλανδία αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα στο δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεδομένα, η απόδοση του Μάρκανεν θα κρίνει αν μπορεί να πάρει ακόμη μια νίκη και να… γλυκάνει όσο περισσότερο γίνεται της πορεία της στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x