bwin

Player of the Day: Τρεμόντ Γουότερς

Ο Τρεμόντ Γουότερς έκανε μεγάλη εμφάνιση και οδήγησε σε εντυπωσιακή νίκη το Πουέρτο Ρίκο, κερδίζοντας το βραβείο του Player of the Day.

Σε μία μέρα που έγινε πραγματικά χαμός από μεγάλες εμφανίσεις, ο παίκτης που κατόρθωσε να ξεχωρίσει με την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της ημέρας είναι σχετικά... άσημος, τουλάχιστον μπροστά σε άλλους αστέρες της διοργάνωσης!

Το Πουέρτο Ρίκο κατόρθωσε να πάρει μία εντυπωσιακή νίκη κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα σε έναν απίθανο όμιλο όπου πραγματικά γίνεται... χαμός! Το αποτέλεσμα αυτό όχι μόνο έβαλε τους Πορτορικανούς στο παιχνίδι, αλλά έκοψε και τη φόρα μίας ομάδας που έμοιαζε έτοιμη για πολύ ψηλά μετά την πρώτη φάση!



Ο Τρεμόντ Γουότερς ήταν ο κορυφαίος σε αυτόν τον αγώνα, καθώς ενεπλάκη σε μία απίστευτη προσωπική μονομαχία με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς. Ο γκαρντ που αγωνίστηκε πέρυσι στη Μετροπολιτάν μαζί με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκανε μυθικό ματς, το οποίο ολοκλήρωσε με 37 πόντους, 7 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 4 κλεψίματα! Όλα αυτά, σουτάροντας με 11/22 συνολικά και με 7/13 στα τρίποντα, σε έναν απίθανο «βομβαρδισμό» του αντίπαλου καλαθιού!

Όλα αυτά τα νούμερα οδήγησαν τον Γουότερς στο να σημειώσει επίδοση 43 βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτή ήταν η 2η καλύτερη στη διοργάνωση, πίσω μόνο από τους 44 του Τζος Χόκινσον στο ματς της Ιαπωνίας με τη Φινλανδία. Το γεγονός όμως, πως ο Πορτορικανός το έκανε στη φάση των «16» και σε ένα ματς όπου η ήττα θα σήμαινε αποκλεισμό, δίνει στην εμφάνισή του άλλη βαρύτητα και την καθιστά ίσως την καλύτερη στο τουρνουά μέχρι στιγμής!



Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Τρεμόντ Γουότερς, βραχύσωμος γκαρντ ύψους 1,78μ., έχει παίξει 40 αγώνες στο ΝΒΑ με Σέλτικς, Γουίζαρντς και Ράπτορς, χωρίς πάντως να καταφέρει να εντυπωσιάσει. Πέρυσι, βοήθησε τη Μετροπολιτάν να φτάσει μέχρι τους πρώτους τελικούς Γαλλίας στην ιστορία της, μετρώντας 18 πόντους με 41% στα τρίποντα, δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από αυτή του υπερηχητικού Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x