bwin

Player of the Day: Τζόσουα Χόκινσον

Ο Τζόσουα Χόκινσον έκανε θραύση στην αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Φινλανδία, και πέταξε έξω τους Σκανδιναβούς, κάνοντας το δικό του... κουμάντο κάτω από το καλάθι.

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλάμβανε η τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με κάποιες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ άλλες να μένουν εκτός συνέχειας.

Ο Τζόσουα Χόκινσον είχε εντυπωσιακή παρουσία στο παιχνίδι της Ιαπωνίας κόντρα στη Σκανδιναβία, κάνοντας -πραγματικά- ό,τι ήθελε κάτω από το καλάθι των Σκανδιναβών. Μάλιστα, όχι απλά έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του (98-88), αλλά οδήγησε και στον αποκλεισμό τον Λάουρι Μάρκανεν και την παρέα του.

O Αμερικανός σέντερ, ο οποίος πήρε την ιαπωνική υπηκοότητα μόλις πριν μερικούς μήνες, μιας και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία (!) του εγχώριου πρωταθλήματος με τους Σίνσου Μπρέιβ Γουόριορς, έφερε τα πάνω... κάτω στην αναμέτρηση, όντας πολύ καθοριστικός στη μεγάλη επικράτησε της ομάδας του.

Player of the Day: Τζόσουα Χόκινσον

Ο 28χρονος φόργουορντ-σέντερ σημείωσε 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 37:32 συμμετοχής, δείχνοντας πως έκανε το δικό του... κουμάντο από το καλάθι, αποδεικνύοντας -κυρίως- στον αστέρα των Γιούτα Τζαζ (σ.σ Μάρκανεν) ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Πέραν αυτού, είχε και εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας, με 7/9 σουτ εντός πεδιάς (7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντα) και 14/15 βολές!

Επιπλέον, μέτρησε μία τάπα, ένα κλέψιμο, ενώ έπεσε και σε τρία λάθη, κάνοντας και ένα φάουλ. Όσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης, το... τερμάτισε, γράφοντας το τρομακτικό νούμερο των 44 βαθμών (!), αριθμός που είναι που είναι σπάνιος, αλλά και κάτι εξαιρετικό δύσκολο να επαναληφθεί στο τουρνουά.

Player of the Day: Τζόσουα Χόκινσον

Φυσικά, αυτή ήταν και η καλύτερη επίδοση στο τουρνουά μέχρι στιγμής, μετά τους 40 βαθμούς του Κάρλικ Τζόουνς του Νοτίου Σουδάν, και τους 39β. του Λούκα Ντόντσιτς, στη χθεσινή του παράσταση, στη νίκη των Σλοβένων επί της Βενεζουέλας.

Φυσικά, ο Χόκινσον θα θυμάται για πάντα τη σημερινή του εμφάνιση, η οποία αφενός θα του δώσει τη μέγιστη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αφετέρου προεκτείνει την παρουσία της Ιαπωνίας στη διοργάνωση. Δεν μπορεί, παρά να είναι ο Player of the Day!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x