bwin

Spetsathlon: Το δημοφιλέστερο τρίαθλο έλαμψε με τη «σφραγίδα» της bwin!

Το Spetsathlon έλαμψε ξανά και η bwin ήταν υπερήφανα στο πλευρό του. Το δημοφιλέστερο τρίαθλο της Ελλάδα διεξήχθη για 5η χρονιά στις Σπέτσες με την «σφραγίδα» του κορυφαίου στοιχηματικού brand.

Οι Σπέτσες γέμισαν ξανά με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια του bwin Running Team και αθλητών κάθε ηλικίας. Το Spetsathlon έλαμψε ξανά προσφέροντας πλήθος αγωνιστικών επιλογών σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο. Η bwin, Μεγάλος Χορηγός για 5η διαδοχική χρονιά, βοήθησε τα μέγιστα, ώστε το κορυφαίο multisport event στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχουν τόσο elite όσο και ερασιτέχνες αθλητές, να έχει εντυπωσιακή ανταπόκριση.



Η συμμετοχή μεγάλη, τα χαμόγελα περισσότερα, όπως και ο ενθουσιασμός των αθλητών που «πλημμύρισαν» το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα υγείας και άθλησης. Άλλωστε, τι πιο όμορφο από το να τρέχεις δίπλα στα καταγάλανα νερά των Σπετσών και μέσα στα γραφικά σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού;

Spetsathlon: Το τρίαθλο έλαμψε με τη «σφραγίδα» της bwin

Η bwin, που διαχρονικά υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events της χώρας, ήταν ξανά εκεί. Η πλατεία Ποσειδωνείου είχε «ντυθεί» στα χρώματα του βραβευμένου στοιχηματικού brand, το οποίο με δυναμική παρουσία και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, κάτι που αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των εκατοντάδων συμμετεχόντων.

Spetsathlon: Το τρίαθλο έλαμψε με τη «σφραγίδα» της bwin

Το bwin Running Team έδωσε ξεχωριστό τόνο, εκτοξεύοντας την εμπειρία στα ύψη. Μετά τη Θεσσαλονίκη ήταν η σειρά των Σπετσών να… χρωματιστούν από τη δρομική παρέα του κορυφαίου στοιχηματικού brand. Περισσότερα από 30 άτομα έτρεξαν με την εμφάνιση της bwin κι έδωσαν παράλληλα ραντεβού για τα Ιωάννινα και το «Ioannina Lake Run»!

Spetsathlon: Το τρίαθλο έλαμψε με τη «σφραγίδα» της bwin

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρεθήκαμε γι’ ακόμα μια χρονιά στο πλευρό του Spetsathlon. Έχουμε τονίσει ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας και είμαστε ικανοποιημένοι που βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για την πραγματοποίηση μιας ακόμα λαμπερής διοργάνωσης. Παραμένουμε συνοδοιπόροι της διοργάνωσης στην προσπάθεια δυναμικής ανάπτυξής του Spetsathlon. Η εκπροσώπηση της bwin running team ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα κορυφαία αθλητικά event της χώρας μας και θα συμμετέχουμε ενεργά με το bwin running team».

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x