bwin

Super League: Νέα σεζόν, ίδια φαβορί, κορυφαίες αποδόσεις!

Λίγα πράγματα αλλάζουν στη Super League, όμως ποτέ δεν παύει να μας εκπλήσσει με όσα γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ένα πρωτάθλημα που ήταν να ξεκινήσει τον Αύγουστο, τελικά ξεκινάει τον Σεπτέμβριο. Ε και; Το ενδιαφέρον για τη Super League παραμένει αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια, με όσα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και πάντα, βρίσκει τον τρόπο να κρατά «ζεστό» τον κόσμο μέχρι τέλους! Αυτό αναμένεται να συμβεί και φέτος, έστω κι αν τα φαβορί παραμένουν ίδια.



Άλλωστε, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης δείχνουν να είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν προβλέπονται «γκέλες» για όλους. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί. Τους χαρακτηρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα, με τον Μαρτίνς στον πάγκο, το ρόστερ είναι άκρως ποιοτικό, ενώ η διαφορά τους στην κορυφή τα δύο προηγούμενα χρόνια ξέφυγε σε διψήφια νούμερα και συνολικά περίπου 50 βαθμούς διαφορά από τον 2ο. Στο 1.30, λοιπόν, η απόδοση να κατακτήσουν και φέτος το πρωτάθλημα στην bwin!

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στη 2η θέση και στις 2 προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, όμως με τον Λουτσέσκου στον πάγκο απειλεί την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Στο 4.00 βρίσκουμε την απόδοση να κατακτήσει τον τίτλο. Ακολουθεί η ΑΕΚ, που δεν γίνεται να τα πάει χειρότερα σε σχέση με πέρυσι. Άλλαξε σχεδόν τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ ανυπομονεί για την είσοδο στο νέο γήπεδο και προσφέρεται σε απόδοση 10.00 να κατακτήσει εκείνη τον τίτλο. Τέλος, μετά από μία εξαιρετική σεζόν ο Άρης ενισχύθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και θέλει να μπει… σφήνα στους άλλους τρεις, όπως έκανε και πέρυσι άλλωστε. Η απόδοση να κάνει την έκπληξη και να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου κυμαίνεται στο 34.00 στην bwin! Στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και τον Παναθηναϊκό. Θα αναγεννηθούν από τις στάχτες τους οι «πράσινοι» για να αναρριχηθούν στην κορυφή;



Η σεζόν ξεκινάει με εντός έδρας αποστολές για όλα τα φαβορί. O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης με «σύμμαχο» την παράδοση και το ενδεχόμενο να νικήσει παίρνοντας το προβάδισμα από το ημίχρονο έχει απόδοση 2.05 στην bwin!  Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να συνεχίσει από τις επιτυχίες του στην Ευρώπη, όπου έφτασε μέχρι τους ομίλους του Conference League. Έχει κερδίσει και τα 4 προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ στη Super League, ενώ σε όλα αυτά το σύνολο των τερμάτων ήταν «2-3», μία επιλογή που προσφέρεται στο 1.95 στην bwin!

Χρονολογικά, η ΑΕΚ μπαίνει δεύτερη στη μάχη και φιλοξενεί τον Ιωνικό, που επέστρεψε μετά από χρόνια στην κορυφαία κατηγορία. Η τελευταία τους αναμέτρηση είχε διεξαχθεί το 2007, με την «Ένωση» να φτάνει σε μεγάλη νίκη με 5-1.  Στο 1.87 προσφέρεται το over 2,5 στην bwin για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο. Με την Ευρώπη να ακολουθεί οι γηπεδούχοι θέλουν να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Θα το πετύχουν; Στο 1.67 στην bwin η απόδοση να κερδίσει ο Ολυμπιακός από το πρώτο ημίχρονο! Άλλωστε, μετρά 6 σερί νίκες επί του Ατρομήτου σε επίπεδο Super League.

Τέλος, στο παιχνίδι της Δευτέρας ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχουν πετύχει στο ζευγάρι οι «κίτρινοι», που δεν έχουν δεχθεί γκολ στις 3 τελευταίες περιπτώσεις. Θα συνεχίσουν το εξαιρετικό σερί; Στο 2.05 κυμαίνεται στην bwin η απόδοση να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με 0 παθητικό!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

?21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x