bwin

To ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει ξεκάθαρο φαβορί!

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (07/03, 18:30), θέλοντας να συνεχίσει την τρελή πορεία της!

Το Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στην bwin με κορυφαίες online αποδόσεις! |21+

Ένα ντέρμπι είναι πάντα… ντέρμπι, όμως η Μάντσεστερ Σίτι έχει πατήσει για τα καλά το πόδι στο γκάζι και δεν δείχνει διατεθειμένη να το αφήσει! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Μετά την τελευταία επί της Γουλβς, μάλιστα, ισοφάρισε το αήττητο ρεκόρ συλλόγου με 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει την ευκαιρία στο μεγάλο ντέρμπι να το σπάσει.



Δεν είναι μόνο το αήττητο σερί που εντυπωσιάζει, αλλά και το γεγονός ότι οι «πολίτες» έχουν φτάσει στη νίκη και στα 21 τελευταία τους παιχνίδια! Μετά την ήττα από την Τότεναμ με 2-0 στις 21 Νοεμβρίου, η Σίτι δεν έχει χάσει ούτε μία φορά, ενώ έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ στην Premier League. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν έχει βρεθεί ούτε λεπτό πίσω στο σκορ στα 19 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και χρειάζεται ακόμη ένα για να σπάσει το ρεκόρ, που τώρα μοιράζεται με την Άρσεναλ (1998-99). Θα νικήσει τη Γιουνάιτεντ χωρίς να δειχθεί γκολ; Απόδοση 2.55 να τα καταφέρει!

Η εκτός έδρας φόρμα της Γιουνάιτεντ

Το δικό της σερί, όμως, έχει και η Γιουνάιτεντ. Μετά την ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας το αήττητο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» έχει φτάσει αισίως στα 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Πρέπει να πάμε πίσω στον Ιανουάριο του 2020 για να βρούμε την τελευταία ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ.

Πού θα κάτσει η μπάλα στο Σίτι - Γιουνάιτεντ; Στην bwin ζεις το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με κορυφαίο live στοίχημα και πληθώρα επιλογών! |21+

Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει εντυπωσιάσει από τότε, τρέχει το κορυφαίο σερί όχι μόνο στην Premier League, αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ χρειάζεται άλλα 6 θετικά αποτελέσματα για να ισοφαρίσει το κορυφαίο σερί ever, που ανήκει στην Άρσεναλ με 27 την περίοδο 2003-04.

Μάλιστα, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν κερδίσει και τα δύο τελευταία εκτός έδρας ντέρμπι στο Μάντσεστερ σε όλες τις διοργανώσεις και θα ψάξουν τρίτη συνεχόμενη νίκη για το καλύτερο σερί από το 2000. Τέλος, από αυτό το γήπεδο η Γιουνάιτεντ έχει φύγει με νίκη στις 3 από τις 5 προηγούμενες περιπτώσεις στο πρωτάθλημα! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, που κερδίζει και τα 3 πρώτα του παιχνίδια στην έδρα της Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Απόδοση 6.75 να νικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Etihad!

Η Γιουνάιτεντ του… 0-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε και κατάφερε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνά της μετά τη βαριά ήττα με 6-1 εντός έδρας από την Τότεναμ στις 4 Οκτωβρίου. Αυτό, όμως, είχε σημαντική επίπτωση στις επιθετικές της επιδόσεις απέναντι στις ομάδες του «Big 6». Μπορεί από τότε να ήρθε μόνο μία ήττα (0-1) εντός έδρας από την Άρσεναλ τον Νοέμβριο), όμως η ομάδα του Σόλσκιερ δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ!

bwin - Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Αναδείχθηκε δύο φορές ισόπαλη με την Τσέλσι, μία με την Άρσεναλ (εκτός έδρας), μία με την Λίβερπουλ (εκτός έδρας) και μία με την Μάντσεστερ Σίτι (εντός έδρας), όλες με το ίδιο σκορ: 0-0. Με 5 βαθμούς, λοιπόν, σε αυτόν τον «άτυπο» βαθμολογικό πίνακα η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, τη στιγμή που η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή με 17 βαθμούς…

Μετράει, μάλιστα, συνολικά 3 συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ 0-0 σε όλες τις διοργανώσεις και ποτέ στην ιστορία της αυτό το σερί δεν έχει φτάσει στα 4 παιχνίδια. Απόδοση 8.75 να λήξει το ντέρμπι ισόπαλο 0-0!

Σίτι, η «βασίλισσα» των κόρνερ

Όταν μιλάμε για παιχνίδια στο Etihad, τότε μπορούμε να πούμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι η… βασίλισσα των κόρνερ. Οι «πολίτες» έχουν κερδίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 44 κόρνερ στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League! Κατά μέσο όρο αυτή η επίδοση σημαίνει ότι κερδίζουν ένα κόρνερ ανά 10’. Συνολικά, η Σίτι έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 186 κόρνερ, τα περισσότερα στην κατηγορία, με την Λίβερπουλ να ακολουθεί με 177. Απόδοση 3.20 το over 11.5 κόρνερ στην αναμέτρηση!

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ! |21+

Ο παράγοντας Μαρσιάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και για το ντέρμπι θα μπορεί να υπολογίζει στον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να μην κάνει καλή σεζόν, αλλά στα ντέρμπι του Μάντσεστερ κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια. Σκόραρε στην έδρα της Σίτι και στις 2 προηγούμενες σεζόν και μόνο ο Ερίκ Καντονά το έκανε για 3 συνεχόμενες. Συνήθως, οι «πολίτες» την… πατάνε από εκεί που δεν το περιμένουν. Απόδοση 4.50 να σκοράρει ο Μαρσιάλ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x