bwin

Εντυπωσιάζει η Γκουντούρα, Xάλκινο μετάλλιο στο Acropolis Cup!

Η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ακρόπολις που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ασημένιο στην Τασκένδη, Χάλκινο στο Acropolis Cup και η Δώρα Γκουντούρα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και το 2023. Μια νότα αισιοδοξίας από την αθλήτρια της bwin μέσα σε αυτόν τον εφιάλτη που ζει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας είναι στο Τοp 10 της παγκόσμιας κατάταξης και συνεχίζει τη μάχη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έχοντας στο πλευρό της το βραβευμένο στοιχηματικό brand!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και η Δώρα Γκουντούρα απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει! Η αθλήτρια της Team Future της bwin, βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό του Acropolis Cup, ωστόσο ένας πόντος ήταν αρκετός για να τη βγάλει εκτός διεκδίκησης του Χρυσού Μεταλλίου.

Η αθλήτρια της Team Future της bwin σε ένα συναρπαστικό ημιτελικό ηττήθηκε από την Ουκρανή, Όλγα Χαρλάν με 15-14 και πήρε το Χάλκινο Μετάλλιο, χαρίζοντας μία ακόμα σημαντική επιτυχία στην ελληνική ξιφασκία. Άλλωστε, με αυτές τις εξαιρετικές παραστάσεις βρίσκεται στην 9η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Η Δώρα Γκουντούρα, ανεβάζει ρυθμούς και η παρουσία στο Top 10 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απόλυτης προσήλωσης στο δρόμο για την κορυφή. Εξάλλου, το πρόσημο της τελευταίας πενταετίας είναι θετικό και στόχος της είναι να παραμείνει συνεπής σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στο Παρίσι.

Ο δρόμος για τη γαλλική πρωτεύουσα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσουν το επόμενο καλοκαίρι, αρχίζει στις 3 Απριλίου και για ένα έτος η Δώρα Γκουντούρα θα επιδιώξει την υπέρβαση!

Η bwin είναι δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια! Με την υποστήριξή της κορυφαίας gaming πλατφόρμας, η Γκουντούρα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε τουρνουά που την βοηθούν να αυξήσει τη βαθμολογία της και να ανέβει ακόμα περισσότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Άλλωστε, η μαχητικότητά της, ο χαρακτήρας της ταίριαξαν αμέσως με τη φιλοσοφία του διεθνούς στοιχηματικού brand, που στόχο έχει την έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και τα αποτελέσματα είναι πλέον αισθητά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x