bwin

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ποιος είναι το αφεντικό;

«Κιτρινόμαυροι» εναντίον «ερυθρόλευκων» σε ένα ντέρμπι που, στο τέλος της χρονιάς, μπορεί να έχει κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας!

Εξακολουθεί να κρατά δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη ο Ολυμπιακός, ακροβατώντας ανάμεσα στις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα και την προσπάθεια διάκρισης στο Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις (7 νίκες, 2 ισοπαλίες), αλλά ακόμα δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που συνήθισαν τους φίλους τους τα τελευταία χρόνια! Βέβαια, με μόλις πέντε γκολ παθητικό, εξαργυρώνουν την καλή τους άμυνα με νίκες. Στο 3.90 στην bwin, το ειδικό στοίχημα επικράτησης των «ερυθρόλευκων» με 0-1, 0-2 ή 0-3.



Από την πλευρά της, η ΑΕΚ είδε το πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη, τον άνθρωπο πάνω στον οποίο θα χτιστεί η ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά». Ο Έλληνας προπονητής, με εξαιρετικό δείγμα γραφής στα Γιάννινα, ανέλαβε να οδηγήσει το «κιτρινόμαυρο» καράβι με σταθερό χέρι, χαράσσοντας πορεία πρωταθλητισμού! Στα πρώτα παιχνίδια του, η Ένωση εμφάνισε στο χορτάρι το επιθετικό της ταλέντο, σημειώνοντας δεκατρία γκολ σε πέντε ματς, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η νίκη της ΑΕΚ και το ειδικό να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στα ματς, τιμάται στο 4.10.

H πρόσφατη παράδοση γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, η τελευταία νίκη της ΑΕΚ εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος καταγράφηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2017, όταν επιβλήθηκε 3-2. Έκτοτε, πάντα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο το εμφατικό 1-5 του περασμένου Απριλίου. Στο 1.93, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τρία ή περισσότερα γκολ στο ντέρμπι.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στον Νοέμβριο, ωστόσο μοιάζει πιθανό το ΑΕΚ – Ολυμπιακός της Κυριακής να αποδειχθεί κομβικό για την κατάκτηση του τίτλου, αφού με νίκη η ομάδα του Μαρτίνς θα ανοίξει τη διαφορά στο +6 απ΄την ΑΕΚ, η οποία, μπροστά στο κοινό της, θα κυνηγήσει το τρίποντο, ώστε να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του πίνακα. Στο 3.40 στην bwin, να μην αναδείξει νικητή η αναμέτρηση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x