bwin

beat the Champ*: €500.000 μετρητά εγγυημένα από την bwin!

Ο απόλυτος διαγωνισμός ήρθε στην bwin, είναι το beat the Champ και μοιράζει €500.000 μετρητά εγγυημένα*, με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν!

Ο απόλυτος διαγωνισμός ήρθε στην bwin, είναι το beat the Champ και μοιράζει €500.000 μετρητά εγγυημένα*, με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν!

Παίζει beat the Champ με €500.000 μετρητά εγγυημένα* και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή; Παίζει bwin!

Ο κορυφαίος διαγωνισμός της bwin, beat the Champ, επέστρεψε και μοιράζει €500.000 μετρητά εγγυημένα*! Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, την ώρα που έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το απόλυτο ποδοσφαιρικό ταξίδι με προορισμό το Δουβλίνο.

beat the Champ: €500.000 μετρητά εγγυημένα* & εισιτήριο για τον τελικό του Europa League!

Εκεί θα ζήσεις το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο! Ποιο είναι αυτό; Θα έχεις στη διάθεση σου δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσεις μέσα από την "Dublin Arena" τον τελικό του Europa League, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα θα πάρεις μέρος σε ποδοσφαιρικό αγώνα, σαν να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, φορώντας την εμφάνιση της bwin! Το… ταξίδι προς το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο ξεκινά από το εκπληκτικό beat the Champ, που μοιράζει €500.000 μετρητά εγγυημένα*.

beat the Champ*: ετοιμάζεις βαλίτσες για Δουβλίνο και τον τελικό του Europa League!

Ο μοναδικός διαγωνισμός των ευρωπαϊκών κυπέλλων και οι προβλέψεις σου, μπορούν να σου… κλείσουν θέση για το Δουβλίνο, την ίδια ώρα που διεκδικείς €500.000 μετρητά εγγυημένα*. Όλα αυτά στην bwin, εκεί όπου οι διαγωνισμοί παίζουν μεγάλη… μπάλα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x