bwin

Βελιγράδι 2022: Η μεγαλύτερη εκδρομή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ! (vid)

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού, παρουσιάζει ένα mini doc αφιερωμένο στο Final 4 του Βελιγραδίου, γεμάτο εικόνες, συνθήματα, αξέχαστες στιγμές και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών!

Το ταξίδι στο όνειρο είχε ενθουσιασμό, πάθος και περισσότερους από 12.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού να τον ακολουθούν πιστά στο Βελιγράδι, στη μεγαλύτερη εκδρομή στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. H bwin, Μεγάλος Χορηγός της ομάδας ήταν μαζί στη μάχη της κορυφής.

Ο κόσμος ανυπομονούσε, τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια ξεκίνησαν από 2,000 και… εξαπλασιάστηκαν, η Stark Arena μεταμορφώθηκε σε «ΣΕΦ» και έγινε αντικείμενο αποθέωσης μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τα «καραβάνια» από την Ελλάδα πλημμύρισαν τους δρόμους και τα πάρκα  στο Βελιγράδι και άφησαν τους Ευρωπαίους με το στόμα ανοιχτό.

Στο καθαγιασμένο παρκέ της «Beogratska» ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, είχε όρεξη, έδωσε την αίσθηση ότι επιστρέφει για τα καλά, χωρίς να είναι ομάδα - φωτοβολίδα. Σε αυτή την αρένα όμως είχε και 12.000 ανθρώπους δίπλα του, που ζούσαν το κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα.

Η κάμερα της bwin ήταν εκεί, στην προσγείωση στο Βελιγράδι, στα πρώτα συνθήματα στους δρόμους της Knez Mihailova, μπήκε ανάμεσα στις ερυθρόλευκες παρέες που κατέκλυσαν τις όχθες του Δούναβη, έζησε τον ενθουσιασμό, την αλεγκρία των οπαδών. «Ανατρίχιασα» τόνισε ο Κώστας Σλούκας για την ερυθρόλευκη λαοθάλασσα που έκανε ομορφότερη την πιο μπασκετική πρωτεύουσα της Ευρώπης!



Το σετ των δύο ηττών δεν επηρέασε στο ελάχιστο τα ντεσιμπέλ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποτυπώνει τη συγκίνηση που έζησαν όλοι στο ερυθρόλευκο συγκρότημα «Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Έχω πάει σε πολλά Final 4, όμως αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό».

Ολυμπιακός, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, στις επιτυχίες, στις πικρές ήττες, μια αγκαλιά, όπως αυτή στον μεγάλο αρχηγό, τον Γιώργο Πρίντεζη. Παίκτες, ομάδα και χιλιάδες φωνές τον έκαναν να αισθανθεί, όπως πριν μια δεκαετία, σε εκείνο το απίθανο back το back «Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας τη μεγάλη, για μια ομάδα που έβγαλε υγεία» προσθέτει ο ίδιος, με το βλέμμα του να μένει στη συγκλονιστική αποθέωση στο παρκέ της «Beogratska». Σε αυτές τις μοναδικές στιγμές, η bwin, ήταν στο Βελιγράδι πιάνοντας τον παλμό των χιλιάδων οπαδών!

«Ούτε στα όνειρά μας» ψέλλιζε αποσβολωμένος ο Σάσα Βεζένκοφ για τις εικόνες που αντίκρισε σε όλη την πόλη, με τον Παπανικολάου να χειροκροτά τους χιλιάδες «ερυθρόλευκους» αναγνωρίζοντας έτσι τις θυσίες τους «Ήταν η πιο μαζική έξοδος στην ιστορία του μπάσκετ. Ο κόσμος στερήθηκε πράγματα να είναι δίπλα μας».

Στο ωραιότερο… γλυκόπικρο ταξίδι της ζωής τους, η μάχη του πρωταθλητή χάθηκε, το σύνθημα που δόνησε το Βελιγράδι «Θα πάρουμε το Ευρωπαϊκό» δεν έγινε πράξη, αλλά η αυτοπεποίθηση εκτοξεύθηκε, μιας και το μέλλον είναι σύμμαχος. «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ δυνατό κλαμπ και οι 15.000 οπαδοί του δημιούργησαν μια απίθανη ατμόσφαιρα» ήταν τα λόγια υπόκλισης του Εργκίν Αταμάν, που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κόκκινη «λαοθάλασσα»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x