bwin

bwin: Derby Challenges με απίστευτο έπαθλο* μετρητών!

Η bwin κάνει σέντρα στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας απίστευτο έπαθλο* μετρητών από τα Derby Challenges!

Παίζουν απίστευτα έπαθλα* μετρητών από τα Derby Challenges; Παίζει bwin! Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα κι εσύ έχεις παίρνεις την μπάλα στα… χέρια σου. Τα έπαθλα* μετρητών έρχονται στην bwin.

bwin - Έπαθλα μετρητών* από τα Derby Challenges!

Σούπερ αναμετρήσεις, κορυφαία ντέρμπι και μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές έρχονται αυτή την Κυριακή σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία! Το πρόγραμμα (χρονικά) ξεκινά με το Λίβερπουλ - Άρσεναλ, για την Premier League. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» είναι στο -5 και θέλουν τη νίκη για να πιέσουν στην κούρσα του τίτλου. Οι γηπεδούχοι βιώνουν στους τελευταίους μήνες του Κλοπ στον πάγκο της ομάδας και δίχως αμφιβολία θα θέλουν ν’ αποχαιρετίσουν τον Γερμανό με την κούπα!

Παίζουν Derby Challenges με απίστευτο έπαθλο μετρητών*; Παίζει bwin!

Για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, το απόλυτο ντέρμπι παίζει στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους «αιώνιους» να μην έχουν περιθώρια για απώλειες. Οι «πράσινοι» με την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική έπεσαν στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή. Ένα «τρίποντο» μακριά από τους παίκτες του Τερίμ είναι οι «ερυθρόλευκοι», που πλέον έχουν μπροστά τους την απόλυτη ευκαιρία… επαναφοράς.

bwin - Απίστευτο έπαθλο* μετρητών από τα Derby Challenges!

"Derbi Madrileno" στη LaLiga, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφότερες βρίσκονται στο «κυνήγι» της ομάδας… έκπληξη, που ακούει στο όνομα Χιρόνα. Η «βασίλισσα» παραμένει στο -1 από την κορυφή και στο +7 από τους «ροχιμπλάνκος». Εντυπωσιακά τα ντέρμπι των δύο φέτος, καθώς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Ρεάλ πήρε τη νίκη στη παράταση (3-3 η κανονική διάρκεια). Με τον ίδιο τρόπο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Νίκη με 4-2 στην παράταση, με το 90λεπτο να ολοκληρώνεται 2-2! Η Ατλέτικο αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 στο ντέρμπι του 1ου γύρου.

Από την Ισπανία στην Ιταλία και το "Derby d'Italia". Μάχη κορυφής στη Serie A, με την πρωτοπόρο Ίντερ να παίζει στο "Giuseppe Meazza" κόντρα στη Γιουβέντους. Στην 1η θέση οι «νερατζούρι» στο -1, βρίσκεται η «γηραιά κυρία», που φέτος έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση του σκουντέτο!

Παίζει προσφορά* με σούπερ έπαθλο από άλλο πλανήτη; Παίζει bwin!

Ο μοναδικός κόσμος των σπορ απλώνεται στην bwin! Στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ, βρίσκεις καθημερινά Ενισχυμένες Αποδόσεις, ενώ με το εκπληκτικό Build A Bet*, μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα. Την ίδια ώρα μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά* τους αγώνες από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα από το κινητό, το λαπτοπ, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σου.

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερες επιλογές σε περιμένουν στην bwin. Στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα, εκεί όπου τα Derby Challenges, προσφέρουν απίστευτο έπαθλο* μετρητών!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x