bwin

bwin: Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός!

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι «ερυθρόλευκος», με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο Super Cup και την bwin να στέκεται περήφανα στο πλευρό του.

Το Super Cup στον Ολυμπιακό! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν με το δεξί στη νέα σεζόν και σε έναν τελικό - όνειρο γι’ αυτούς έκαναν δική τους την πρώτη κούπα της χρονιάς. Στον τελικό της Ρόδου, οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς από τον Παναθηναϊκό κι έφτασαν πολύ εύκολα στο 75-51! Στο πλευρό τους και η bwin, Μεγάλος Χορηγός. Σε μία σχέση εμπιστοσύνης μέσα κι έξω από τα παρκέ, αναπόσπαστό κομμάτι της «ερυθρόλευκης».

Μπορεί η προετοιμασία να έγινε μετ’ εμποδίων, να ήταν η χειρότερη στην καριέρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως ο ίδιος τόνισε, ωστόσο στο παρκέ οι Πειραιώτες αποτύπωσαν την περσινή τους απόλυτη κυριαρχία. Ο Ολυμπιακός έπαιξε απολαυστικό και πολύ γρήγορο μπάσκετ, άγγιξε τις 20 ασίστ σε παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Ήταν όμως εντυπωσιακός και στην άμυνα. Σα να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη σεζόν, σα να συνέχισε από εκεί που σταμάτησε…

Ο Ολυμπιακός, πάντως, εμπνέει σιγουριά, είναι μία ομάδα μοντέρνα, σοβαρή, γρήγορη σε όλα, πλήρης και το εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων βγαίνει προς τα έξω. Αυτό αποτυπώθηκε και στην κίνηση του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου, που έδωσε την κούπα πρώτα στον προπονητή της ομάδας, ως δείγμα σεβασμού για την προσφορά του στον σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν μία ομάδα με ρόλους και κανόνες που έχουν θεσπιστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους την τελευταία τριετία. Η αμυντική προσέγγιση ήταν εντυπωσιακή και όλα δείχνουν πως με αυτή θα πορευθεί σε αυτή την απαιτητική σεζόν εντός κι εκτός συνόρων.

Σε όλα αυτά τα μεγάλα βράδια η bwin ήταν εκεί για πέντε χρόνια και παραμένει! Αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» πραγματικότητας. Στήριγμα σε όλες τις δύσκολες στιγμές, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αλλά και στις μεγάλες χαρές, σε αυτές που το ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό μπάσκετ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του συλλόγου.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x