bwin

bwin - Διήμερο πάρτι επάθλων* στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων!

Η bwin εκτοξεύει τις προσφορές* με διήμερο πάρτι επάθλων στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Φέτος Europa League, Europa Conference League και EuroLeague σκοράρουν στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα, με σούπερ έπαθλα*.

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στις ευρωπαϊκές μάχες και στην bwin το ζεις με διήμερο πάρτι επάθλων*! Η νέα προσφορά* του κορυφαίου στοιχηματικού brand, είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένη πάνω στις υποχρεώσεις των ομάδων μας σε Europa League, Europa Conference League και EuroLeague. Φέτος τα σούπερ έπαθλα* έχουν χρώμα… ελληνικό.

bwin - Mοναδικά έπαθλα* από τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων!

Η πιο «ελληνική» σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι γεγονός! ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπήκαν στον…χορό του Europa League και του Europa Conference League. Την Παρασκευή με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξεκινούν οι υποχρεώσεις των «αιωνίων» στη EuroLeague.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν εντυπωσιακά στα ευρωπαϊκά γήπεδα! Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπράιτον, οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώριο στη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ κι έφυγαν με τη νίκη από το Ελσίνκι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε στην δική του πρεμιέρα, όμως κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον του στο Europa League.

bwin - Challenges Greek Edition: Για σένα που σου αρέσουν τα διήμερα πάρτι επάθλων*!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκινά η σεζόν στη EuroLeague. Την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στην 1η αγωνιστική! Το «τριφύλλι» προχώρησε σε ολοκληρωτικό… λίφτινγκ. Ο Εργκίν Αταμάν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ενώ παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Ματίας Λεσόρ, στελέχωσαν το ρόστερ. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τον απολύτως πετυχημένο Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενα νταμπλ, συμμετοχή στα Final Four της τελευταίας διετίας, πέρσι ήταν και φιναλίστ, ενώ μόλις το Σάββατο κατέκτησαν με άνεση το Super Cup Ελλάδας, επικρατώντας του Παναθηναϊκού! Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα ήρθαν στον Πειραιά για να ενισχύσουν κι άλλο μία ήδη δοκιμασμένη... συνταγή.

Με έξι εκπροσώπους σε τρεις διοργανώσεις -τέσσερις ομάδες στο ποδόσφαιρο, δύο στο μπάσκετ- οι βραδιές της Πέμπτης και της Παρασκευής αναμένονται… καυτές! Εσύ τις ζεις στην bwin και στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ, με το εκπληκτικό διήμερο πάρτι επάθλων να σε περιμένει, προσαρμοσμένο πάνω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων!

bwin - Tα έπαθλα* πάνε σε άλλο επίπεδο στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων!

Παράλληλα ενισχυμένες αποδόσεις, Build A Bet*, αμέτρητα ειδικά παικτών και το αξεπέραστο live στοίχημα, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης σε Europa League και Europa Conference League. Την ίδια ώρα οι αμέτρητες επιλογές και το κορυφαίο Live Streaming* που προσφέρει η bwin, σε όλους τους αγώνες της EuroLeague, σε βάζουν στην δράση της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται στην πλατφόρμα της bwin, με τις ελληνικές ομάδες σε πρώτο πλάνο και διήμερο πάρτι επάθλων!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x