bwin

bwin: Εντυπωσίασε και φέτος το Ioannina Lake Run

Τα μεγαλύτερα αθλητικά events της Ελλάδας, έχουν τη «σφραγίδα» της bwin.

Το μεγαλύτερο δρομικό event της Περιφέρειας έλαμψε και φέτος, με τη bwin να στηρίζει για πέμπτη διαδοχική χρονιά το Ioannina Lake Run.Μια μεγάλη γιορτή που διεξήχθη στην πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα και ενθουσίασε κοινό και συμμετέχοντες.

Τα μεγαλύτερα αθλητικά events της Ελλάδας, έχουν τη «σφραγίδα» της bwin, κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρωτεύουσα  της Ηπείρου με το εντυπωσιακό Ioannina Lake Run.

Το δρομικό ραντεβού δόθηκε το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου και φρόντισε να ξεσηκώσει με τον παλμό και τον ενθουσιασμό την πόλη των Ιωαννίνων.  Το Ioannina Lake Run, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Περιφέρεια είχε για πέμπτη διαδοχική χρονιά τη στήριξη της bwin.



Η πανέμορφη διαδρομή στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας προσέλκυσε την προσοχή εκατοντάδων φίλων του δρομικού κινήματος και όχι μόνο, με το event να συμπληρώνει αισίως 17 χρόνια. Πιστοί στο φθινοπωρινό ραντεβού τους με το Ioannina Lake Run, η συμμετοχή των δρομέων ήταν εντυπωσιακή, με τους αριθμούς να μας… γυρίζουν στο 2019, όταν και είχαμε ρεκόρ συμμετεχόντων.

Τα φώτα ήταν στραμμένα στην τελετή έναρξης, με τη λαμπερή Πλατεία Μαβίλη να είναι το επίκεντρο της διοργάνωσης. To σύνθημα δόθηκε και δεκάδες δρομείς «σκέπασαν» την πόλη με τις ιαχές τους.

Η αρχή έγινε το Σάββατο με τα 5 χιλιόμετρα, εκεί όπου συμμετείχαν διάφορες δρομικές ομάδες! Άλλωστε, τα 5 χλμ. του Ιoannina Lake Run αποτέλεσαν τη φετινή εκκίνηση της bwin running team, ομάδα με φοβερή όρεξη και διάθεση. Εξάλλου, η καλύτερη δρομική παρέα θα έχει κι άλλες συναρπαστικές παρουσίες σε αθλητικά event, όπως αυτές στις Σπέτσες και τη Θεσσαλονίκη! Την Κυριακή διεξήχθη το δυναμικό βάδισμα 30 χλμ, τα 10 χιλιόμετρα, καθώς και ο γύρος της λίμνης (30 χλμ.) για elite και average runners, εκεί όπου είχαμε και ρεκόρ συμμετοχών.



Το βραβευμένο στοιχηματικό brand, πιστό στη στρατηγική του, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό παραμένοντας στο πλευρό των κορυφαίων αθλητικών events ανά την επικράτεια. H  Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου τόνισε: «Η έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού είναι προτεραιότητα για όλους εμάς στην bwin, ξέροντας πολύ καλά τα πολλαπλά οφέλη του. Είμαστε χαρούμενη για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Άλλωστε, η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων που τρέχουν ξανά. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα συγκεκριμένα event για την τοπική κοινωνία και για όλους όσοι αναζητούν ευκαιρίες άθλησης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να συμμετέχουμε ενεργά».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x