bwin

Oι προβλέψεις του bwinΣΠΟΡ FM σας στέλνουν στη Σεβίλλη για την απόλυτη εμπειρία του Europa League!

Θέλεις να ζήσεις από κοντά τον τελικό του Europa League στο “Ramon Sanchez Pizjuan” και την επομένη, να πατήσεις το χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου της Σεβίλλης με τη φανέλα βασικού;

Επιθυμείς να διεκδικήσεις παράλληλα €75,000; O bwinΣΠΟΡ FM έπαιξε στο «bwin fans final», έκανε προβλέψεις κι ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού στη Σεβίλλη.

Με το bwin Fans Final* κάνεις σέντρα στον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το φετινό Europa League ανταγωνίζεται σε λάμψη το Champions League, το θέαμα εντυπωσιακό, οι συγκινήσεις πολλές και ο τελικός αναμένεται συγκλονιστικός. Πόσες και πόσες φορές έχεις φανταστεί να δεις live τον τελικό του Europa League; Πόσες ακόμα να βρίσκεσαι στην καλύτερη θέση του γηπέδου; Είναι αυτό αρκετό; Γίνεσαι ένα με τους πρωταγωνιστές, παίρνεις τη θέση σου ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο αγωνιστικός χώρος σε καλεί να παίξεις τη δική σου μπάλα. Eίσαι μπροστά σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό!



Τη μαγευτική αυτή εμπειρία δεν μπορούν να τη γευθούν αρκετοί. Αξέχαστες στιγμές, που μπορείς κι εσύ να ζήσεις στο ιστορικό “Ramon Sanchez Pizjuan”, όπου στις 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa League! Πώς; Μέσω του bwin Fans Final”, που ανεβάζει τους διαγωνισμούς σε άλλο επίπεδο, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και κάνει το όνειρο όλων των ποδοσφαιρόφιλων πραγματικότητα!

Με το bwin Fans Final*: €75.000 μετρητά συνολικά κι ένα VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ποδοσφαιρική περιπέτεια στην Ανδαλουσία, δύο VIP εισιτήρια στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου, δυνατότητα για 75.000 ευρώ συνολικά. Η εμπειρία, όμως, κορυφώνεται μία ημέρα μετά τον τελικό! Ναι, στα αποδυτήρια του  “Estadio La Cartuja” θα υπάρχει μία φανέλα με το όνομά σου, θα πατήσεις το χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου της Σεβίλλης. Αυτήν τη φορά, εσύ θα είσαι ο πρωταγωνιστής και θα παίξεις σαν νικητής του τροπαίου. Κάνεις τις προβλέψεις σου και, αν είναι σωστές, τότε η Σεβίλλη σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία!

Η ομάδα του bwinΣΠΟΡ FM έλαβε μέρος στο  “bwin Fans Final” και παρουσιάζει τα προγνωστικά για τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών:

Λειψία – Αταλάντα 2-2
Γουέστ Χαμ – Λυών 1-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα 1-3
Μπράγκα – Ρέιντζερς 1-0

Εσύ τι θα προβλέψεις;

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x