bwin

bwin και «Μαζί για το Παιδί»: Ανακατασκεύασαν τέσσερα γήπεδα για τα παιδιά στην Ξάνθη

Το ταξίδι συνεχίζεται και τα χαμογέλα αυξάνονται! Η bwin και το «Μαζί για το Παιδί» κατέστησαν πλήρως λειτουργικά τέσσερα γήπεδα στην Ξάνθη, φτάνοντας τα δώδεκα συνολικά σε όλη την Ελλάδα.

Το πιο αισιόδοξο ταξίδι για την bwin και το «Μαζί για το Παιδί» συνεχίζεται και η Ξάνθη αποτέλεσε τον νέο σταθμό μιας υπέροχης πρωτοβουλίας, που στόχο έχει να προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Αυτή η δράση της επιστροφής των γηπέδων στα παιδιά και τους νέους, μοίρασε χαμόγελα και στην ακριτική πόλη, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία εκατοντάδων παιδιών. Σαμοθράκη, Διδυμότειχο, Σάπες, Κιάτο και τώρα Ξάνθη, με νέα γήπεδα που «ξεχειλίζουν» τα συναισθήματα και τα χαμόγελα των παιδιών.



Πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, το κορυφαίο στοιχηματικό brand υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», η bwin ταξίδεψε στην Ξάνθη και ολοκλήρωσε ένα ακόμα έργο μεγάλης σημασίας για τα παιδιά και τους νέους.



Το πρόγραμμα περιλάμβανε την ανακατασκευή τεσσάρων γηπέδων σε δύο Δημοτικά Σχολεία. Το 4ο και το 12ο είχαν την τιμητική τους. Τα χαμόγελα των 535 μαθητών που στεγάζουν τα σχολεία αποτέλεσαν το καλύτερο «δώρο» για εμάς και τεράστιο κίνητρο για να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία! Να συνεχίσουμε να χαρίζουμε ασφαλείς χώρους άθλησης στα παιδιά μας, εκεί όπου θα μπορέσουν να διδαχθούν τις αρετές της ευγενούς άμιλλας.



Πλέον, οι μαθητές, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μιας και επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις, τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα για τις μπασκέτες, ενώ τοποθετήθηκαν και τα απαιτούμενα διχτάκια.

Με σεβασμό προς τους μαθητές και το σχολικό περιβάλλον, οι εργασίες για την ολοκλήρωση των γηπέδων, πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η πρώτη μέρα στο νέο σχολικό έτος έκρυβε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς τα εγκαίνια έγιναν μετά τον αγιασμό! Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν διάχυτος, αφού το παιχνίδι με την μπάλα μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά τους.

12 γήπεδα και το ταξίδι συνεχίζεται

Το πρόγραμμα της bwin, «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία» έχει ανακατασκευάσει συνολικά 12 γήπεδα σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα. Άλλωστε, bwin και το «Μαζί για το Παιδί» κατανοούν πλήρως τη σημασία του αθλητισμού και η κοινή τους πορεία σε αυτή την δράση από το 2020, έχει ως στόχο την προσφορά ίσων ευκαιριών σε όλα τα παιδιά όπου κι αν κατοικούν!

Ο πρεσβευτής του προγράμματος «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία», Βασίλης Σπανούλης, δυστυχώς δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, όμως έστειλε στο σχολείο ως δώρο τέσσερις μπάλες υπογεγραμμένες, οι οποίες θα θυμίζουν στα παιδιά πως ο αθλητισμός είναι διασκέδαση.

Όπως και στις άλλες πόλεις, έτσι και στην Ξάνθη, χάρη στην επιμονή και το μεράκι όλων των εμπλεκομένων μπήκε το λιθαράκι για μια καλύτερη καθημερινότητα για τους μικρούς μαθητές. Στο πλαίσιο της βραβευμένης και πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του «Μαζί για το Παιδί» και της bwin έχουν υλοποιηθεί δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας και έχουν υποστηριχθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους.

Η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», ανέφερε: «Στο «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με την πολύτιμη στήριξη της bwin ανακατασκευάσαμε τέσσερα σχολικά γήπεδα στο 4ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης. Παρέχουμε από κοινού στους μαθητές της Ξάνθης τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι, στοιχεία απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και την ανάπτυξή τους. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει, με την συμβολή της bwin, να παραδώσουμε έως σήμερα περισσότερα από 4.700 τ.μ. γηπέδων σε διαφορετικά σημεία της χώρας μας και συνεχίζουμε!».

Η κυρία Εύη Στυλιανίδου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ το «Μαζί για το Παιδί» και την bwin που ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο αίτημά μας για ανακατασκευή των τεσσάρων σχολικών γηπέδων στον προαύλιο χώρο του 4ου και 12ου δημοτικών σχολείων στην Ξάνθη. Η άθληση σε έναν ασφαλές σχολικό περιβάλλον βοηθάει την υγεία των παιδιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κοινωνικοποίησή τους, στη δημιουργία ομαδικού πνεύματος και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής».



Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Κάθε ταξίδι και έμπνευση, κάθε σταθμός κι ένα νέο γήπεδο. Η δέσμευση της bwin για επέκταση του αθλητικού κινήματος γίνεται πράξη. Είμαστε υπερήφανοι γι αυτό το project, το οποίο ανακατασκευάζει γήπεδα σε όλη την Ελλάδα. Με το «Μαζί για το Παιδί» ταξιδέψαμε από Διδυμότειχο στη Σαμοθράκη, από τις Σάπες στο Κιάτο και τώρα στην Ξάνθη. Στόχος της bwin είναι να δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας, ώστε να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Σπανούλη, που είναι αρωγός της μεγάλης προσπάθειας. Σκοπός όλων μας: να δώσουμε τα γήπεδα πίσω στην κοινωνία, εκεί που ανήκουν».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x