bwin

bwin: «Μαζί… και στο Παιχνίδι», μία αγκαλιά με τα παιδιά!

Σε μια υπέροχη βραδιά, το «Μαζί για το Παιδί» με τη στήριξη της bwin πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»!

Η bwin παραμένει σταθερά δίπλα στην κοινωνία με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης, με τις ενέργειες αυτές ν’ αποτελούν βασικό πυλώνα της στρατηγικής της. Μία από τις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν η στήριξη του υπέροχου φεστιβάλ που διοργάνωσε το «Μαζί για το Παιδί», μιας και το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» μαγνήτισε τα βλέμματα.



Περισσότερα από 4.000 παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με φόντο την Ακρόπολη σε μια ημέρα χαράς. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού, ως αναγκαίου στοιχείου για την ανάπτυξη των παιδιών, την προώθηση της έννοιας της συμπερίληψης, αλλά και της ενίσχυσης της κοινωνικοποίησης τους, αλλά και της ενσυναίσθησής τους.

H bwin με αρκετές πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας στέκεται δίπλα στο «Μαζί για το Παιδί», όπως συνέβη και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.



Η Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί», συμμετείχε στο Φεστιβάλ διαβάζοντας παραμύθια στους μικρούς επισκέπτες και διασκεδάζοντας μαζί τους. Η Πόπη Δομάζου και η Φανή Παρλή παρουσιάστριες του Φεστιβάλ έβαλαν τις δικές τους πινελιές, κάνοντας την εκδήλωση πιο λαμπερή. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος έδωσαν τον δικό τους τόνο σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους μικρούς φίλους.

Η bwin υποστηρίζει κάθε ενέργεια αφιερωμένη στο παιδί

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιχνίδια, όπως Bungee τραμπολίνο, τοίχο αναρρίχησης, στίβο περιπέτειας με εναέρια περάσματα, φουσκωτά κάστρα, ποδοσφαιράκια & air-hockeys, επιδείξεις με σαπουνόφουσκες, face painting, μάγο, εξερευνητή, εργαστήριο κεραμικής και παιχνίδι με χιλιάδες τουβλάκια Lego.



Βιωματικές δράσεις και δημιουργικά εργαστήρια από τα εννέα σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί», όπως χειροτεχνία, με πηλό και πλαστελίνη, ενώ μουσικοκινητικά παιχνίδια εκτόξευσαν τη διασκέδαση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε  και η παρουσία των παραγωγών του Kids Radio, ενώ ο δημοφιλής μουσικός, Ζερόμ Καλούτα, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με το κέφι του και αγαπημένα παιδικά τραγούδια. Η διοργάνωση είχε και τη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Η bwin βρίσκεται για έξι συναπτά έτη, στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί» και απολαμβάνει το σημαντικό, πολύτιμο και πολύπλευρο στην κοινωνία έργο του. Υποστηρίζει κάθε δράση κι ενέργεια που είναι αφιερωμένη στο παιδί. Άλλωστε, το κορυφαίο στοιχηματικό brand είναι Πρεσβευτής του οράματος για ένα καλύτερο μέλλον, όπου έχει τη χαρά να προσφέρει έμπρακτα και ουσιαστικά, όπου του ζητηθεί. Η bwin μοιράζεται το ίδιο όραμα, αλλά και τις ευαισθησίες με το «Μαζί για το Παιδί» και στόχος είναι να συνεχίσει να αποτελεί αρωγό της προσπάθειας του».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x