bwin

bwin, Μέγας Χορηγός στη βραδιά ενός θρύλου, του Βασίλη Σπανούλη!

Η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό στην βραδιά που ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη, τον άνθρωπο που ζει και αναπνέει για το άθλημα.

O Ολυμπιακός αφιερώνει μία βραδιά στον Legend του ευρωπαϊκού μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στις 17 Σεπτεμβρίου θα τιμήσουν την τεράστια καριέρα του «Kill Bill», αποσύροντας τη φανέλα του και τιμώντας την προσφορά του στο άθλημα. Στο ραντεβού λάμψης που δεν θα ξεχάσει κανείς θα βρίσκεται και η bwin, o Μεγάλος Χορηγός των Πειραιωτών, αλλά και Μέγας Χορηγός του event.

Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κάτι μαγικό, κάτι θρυλικό, όπως και η φυσιογνωμία του «Κill Bill». Η φανέλα με το «7», αυτή με την οποία έζησε στιγμές μοναδικές, δοξάστηκε, έκλαψε, πανηγύρισε θα βρεθεί στην κορυφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Για να θυμίζει σε όλη την Ευρώπη, πως ο θρύλος Βασίλης Σπανούλης πήγε το μπάσκετ ένα βήμα παραπάνω κι αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους που αποφασίζουν ν’ ασχοληθούν με την πορτοκαλί «θεά»!

Ο V-Span δεν αναρωτήθηκε ποτέ ποιος θα γίνει. Το μόνο που ίσως να τον απασχόλησε ήταν να φτάσει στη σφαίρα του μύθου και να παραμείνει εκεί! Ο άνθρωπος που είχε σχεδόν όλες τις απαντήσεις, έμεινε ο εαυτός του, ανυποχώρητος, θρασύς, δίχως αίσθηση του φόβου. Ο «Kill Bill» απαίτησε τις μεγαλύτερες προκλήσεις, τις κέρδισε και πέρασε στην ιστορία. Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε Legend!

H bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague ήταν σε όλες τις μεγάλες του στιγμές, στα φαρμακερά του σουτ, στις μοναδικές του εμπνεύσεις, ήταν εκεί και στο περίφημο «Spanoulis Play», όπως το μνημονεύουν ακόμα και παίκτες του ΝΒΑ στα συστήματα που χρησιμοποιούνται στον «μαγικό» κόσμο.

Ως Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού, η bwin βρέθηκε δίπλα του στο «αντίο» του από τα γήπεδα, ενώ αυτή η σχέση συνεχίστηκε και στο επόμενο του βήμα. Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί πρεσβευτή της bwin στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που εφαρμόζει το βραβευμένο στοιχηματικό brand. H bwin φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη βραδιά, που ο Ολυμπιακός θα τον τιμήσει αποσύροντας τη φανέλα του σε μία φιλική αναμέτρηση με την Ολίμπια Μιλάνο. Είναι άλλωστε, Μέγας Χορηγός του event, όπως και σε πολλές λαμπερές διοργανώσεις, εκεί όπου απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές.

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece μίλησε για την θρυλική βραδιά, για τον αθλητή που πήγε το μπάσκετ ένα βήμα πιο πέρα με το ήθος, το ταλέντο και το πάθος του. «Μια μαγική βραδιά, για ένα μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μόνο με μια τέτοια γιορτή θα μπορούσαμε να πούμε το δικό μας ευχαριστώ στον άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο, ώστε να ακολουθήσουν τα νέα παιδιά τον δρόμο του αθλητισμού. Μία τεράστια καριέρα, με αριθμούς κι επιτυχίες που συγκλονίζουν, μία διαδρομή γεμάτη ιδρώτα, ήθος και πάθος για το μπάσκετ. Στοιχεία πολύ σημαντικά, καθώς συνάδουν με τη φιλοσοφία της bwin. Άλλωστε, δικός μας στόχος είναι να δώσουμε πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας. Ας σταθούμε με χαρά και δέος μπροστά του, σηκώνοντας το κεφάλι για να τον θαυμάσουμε και να τον χειροκροτήσουμε. Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα!».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x