bwin

bwin και Ολυμπιακός: Μαζί στην χρονιά καθιέρωσης με φόντο το Ευρωπαϊκό!

Μια βαθιά υπόκλιση στην ομάδα που μετέτρεψε τη φετινή EuroLeague σε μοναδικές παραστάσεις, όπου οι συγκινήσεις ξεπέρασαν τις νίκες.

O Ολυμπιακός έκανε… τρόπο ζωής το refuse to lose και η μπασκετική Ευρώπη ζει στο σύμπαν των Πειραιωτών! Η bwin ήταν στο πλευρό του σε αυτή την πορεία καθιέρωσης, σε ένα ακόμα Final4, αυτό του Κάουνας.

Μια βαθιά υπόκλιση στην ομάδα που μετέτρεψε τη φετινή EuroLeague σε μοναδικές παραστάσεις, όπου οι συγκινήσεις ξεπέρασαν τις νίκες. Ο Ολυμπιακός μετά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, κατάφερε σα θηρίο του Βοσπόρου να πετάξει εκτός τη Φενέρμπαχτσε και να πάρει το εισιτήριο για το Final4 της EuroLeague, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Κάουνας. Μία μεγάλη ανταμοιβή, για έναν σύλλογο που βλέπει μόνο την κορυφή, πάντα όμως με ταπεινότητα.



Στο πλευρό του σε αυτή την χρονιά καθιέρωσης ως την κορυφαία ομάδας της Ευρώπης, παραμένει η bwin! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μαζί με το κορυφαίο στοιχηματικό brand, χάραξαν μαζί σαν μία ομάδα την πορεία τους τα τελευταία πέντε χρόνια. Επιστρέφοντας στους κορυφαίους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ζώντας την απόλυτη καθιέρωση!

«Ένας μεγάλος παίκτης έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο», η ατάκα… αποθέωσης του Σάσα Βεζένκοφ για τον Κώστα Σλούκα και το απίστευτο buzzer beater της Κωνσταντινούπολης. Πράγματι. Όλα, όμως αρχίζουν από το σύνολο, την ομαδικότητα, την πειθαρχία και τον άνεμο αισιοδοξίας που πνέει στο λιμάνι! ! Έτσι, ήρθαν οι τρεις μεγάλες νίκες, έτσι ήρθε η πρόκριση στο δεύτερο διαδοχικό Final4 και στο 12o στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός είδε το παινεμένο passing game του να «βραχυκυκλώνει» μεγάλους αντιπάλους, την προσήλωση των παικτών του σε αυτές τις περίφημες αλλαγές ένα είναι εξωπραγματική, η ομάδα-κομπιούτερ που δεν πανικοβλήθηκε ποτέ και για κανέναν λόγο. Σε όλη αυτή την πορεία, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ισορροπία, η άμυνά τους σταθερά καλή, ο δείκτης της έντασης παρέμεινε υψηλός και η αυτοσυγκέντρωσή τους το μεγάλο «όπλο», ακόμα και σε γήπεδα που «έβραζαν». Ναι, δεν είναι τυχαίο πως καμία ισπανική ομάδα δεν μπόρεσε να τον νικήσει στο «κάστρο» της, ενώ οι νίκες στο ΟΑΚΑ και στην ανατολική ακτή του Βοσπόρου επιβεβαίωσαν πως ο Ολυμπιακός ήξερε το μυστικό να παίρνει αυτό που θέλει. Κι όταν η ψυχοφθόρα σειρά έφτασε στον 5ο τελικό, το ΣΕΦ πλημμύρισε από μπάσκετ… Ολυμπιακού: πάθος, ρυθμός, ιδρώτας, ψυχή, άμυνα, όλοι για έναν, ένας για όλους. Ομάδα και κόσμος ένα για  τον απόλυτο στόχο. Την πρόκριση στο Final4 του Κάουνας.

Η ομάδα του εκστατικού Μπαρτζώκα πατά γερά στο παρκέ, παίζει απολαυστικό μπάσκετ, έχει ξορκίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους. Ίσως το πιο σημαντικό μέχρι τώρα. Η καθολική αναγνώριση! Χωρίς περιστροφές, δίχως δεύτερες σκέψεις. Η νέα εκδοχή του Ολυμπιακού, που έχει στο πλευρό του τον Μεγάλο του Χορηγό, την bwin δεν έφερε μόνο τίτλους, επιστροφή σε μεγάλα ραντεβού, έφερε και φέρνει διαδοχικά sold out, γεμίζει τις ψυχές των φιλάθλων του, μιας και απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τη δίωρη «ερυθρόλευκη» παράσταση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από τη στιγμή που ανέλαβε, ο 57χρονος προπονητής ήξερε καλά πως η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, τα πειθαρχημένα αποδυτήρια και η πίστη στο πλάνο θα έφερναν αποτελέσματα. Οι Πειραιώτες, δεν παρέκκλιναν από τα σχέδιά τους και πλέον η φήμη της ομάδας ξεπέρασε τα στενά ευρωπαϊκό σύνορα. «Είναι η κορυφαία ομάδα εκτός ΝΒΑ», έγραψε το «Forbes», αποτυπώνοντας έτσι τη διαρκή εκτόξευση του συλλόγου.

Η σεζόν κυλά, όπως την είχε φανταστεί ο φίλαθλος του Ολυμπιακού! Δίχως φωνές, δίχως αμφισβητήσεις, αλλά με ζεστό χειροκρότημα και γεμάτο γήπεδο. Εξαιρετικές εμφανίσεις, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά και χωρίς πανικό και γκρίνια, όταν η ομάδα εμφάνιζε σημάδια κόπωσης.

«Έχω την στήριξη της διοίκησης και του οργανισμού, ενός οργανισμού πολύ σπουδαίου. Κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.  Έχω θετικούς παίκτες που είναι πάντα καλό. Το χρειάζεσαι αυτό», τονίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο άνθρωπος που κρατά τη μπαγκέτα της ωραιότερης μπασκετικής ορχήστρας που είδε η Ευρώπη την τελευταία διετία.

Η ομάδα που έκανε συνήθεια τα «διπλά» στη EuroLeague, πήρε εύκολα την πρωτιά στην κανονική διάρκεια για πρώτη φορά στην ιστορία της, άδειασε την κλεψύδρα της Φενέρ όταν η τελευταία θέλησε να… ονειρευτεί και απέδειξε από τι υλικό είναι καμωμένη!

Ολυμπιακός και bwin σε μια θρυλική συνεργασία

Ολυμπιακός και bwin χαράσσουν κοινή πορεία για μια πενταετία σε μια άκρως παραγωγική χορηγική συνεργασία με πολλές φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να πρωταγωνιστήσει ο καθένας στον τομέα του, στο υψηλότερο επίπεδο! Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας των «ερυθρόλευκων» για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και του εύχεται ολόθερμα καλή επιτυχία!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x