bwin

bwin: Το Spetses Mini Marathon μάγεψε ξανά!

Η bwin έδωσε και φέτος δυναμικά το «παρών», στο Spetses Mini Marathon, το κορυφαίο multi-sport event της Ελλάδας!

Η καρδιά των multi-sports events «χτύπησε» γι’ ακόμη μία φορά στις Σπέτσες, στο νησί με την πλούσια ιστορία και την ξεχωριστή ομορφιά. Για 12η σερί χρονιά το Spetses Mini Marathon σκόρπισε συγκινήσεις, χαμόγελα και συγκέντρωσε το βλέμμα εκατοντάδων συμμετεχόντων. Η bwin ήταν εκεί, για 5η διαδοχική χρονιά Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, συμβάλλοντας στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!



Οι υπέροχες Σπέτσες υποδέχθηκαν χιλιάδες συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διαφορετικές διαδρομές τόσο στο τρέξιμο όσο και στην κολύμβηση. Στο μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, που έχει την υποστήριξη της bwin, συμμετείχαν elite, αλλά και ερασιτέχνες αθλητές, δίνοντας άλλον αέρα με τη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους.



Άλλωστε, το Spetses Mini Marathon αποτελεί θεσμό πλέον με ιδιαίτερη σημασία τόσο για τις Σπέτσες όσο και για ολόκληρη την χώρα. To bwin running team ήταν ξανά εκεί, έδωσε εντυπωσιακό «παρών», ξεχωρίζοντας με την απίθανη διάθεση και τα χαμόγελα. Στην υπέροχη αυτή ομάδα συμμετείχαν τρεις πρωταθλητές από το χορηγικό πρόγραμμα της bwin, το «Team Future»: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών. Ειδικότερα, η Δώρα Γκουντούρα, η Άννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Παπαστάμος «έφεραν» στις αποσκευές τους την αύρα των πρωταθλητών, έγιναν μέλη του bwin running team και εντυπωσίασαν με την εικόνα τους. Άλλωστε, ο πρωταθλητής κολύμβησης αγωνίστηκε στα 1500μ. κολύμπι, όπου πήρε την 1η θέση. Παράλληλα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας συμμετείχε τόσο στα 5 όσο και στα 10 χιλιόμετρα στο τρέξιμο.



Το Spetses Mini Marathon αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας μας. Ένα γεγονός μέσω του οποίου προωθούνται και εμπεδώνονται οι κλασικές αξίες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.



Το αίθριο της bwin στόλισε την πλατεία του Ποσειδωνίου και οι βραβεύσεις των νικητών είχαν τη δική τους αίγλη. Μάλιστα, το κορυφαίο στοιχηματικό brand τίμησε για την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τη Δώρα Γκουντούρα, την Άννα Ντουντουνάκη και τον Απόστολο Παπαστάμο!



Η Ιωάννα Μπερίου, Director of Corporate Communications της bwin, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που για 5η διαδοχική χρονιά αποτελούμε τον Μεγάλο Χορηγό του Spetses Mini Marathon. Μαζί με τους διοργανωτές γιορτάζουμε τη συμπλήρωση δώδεκα ετών του κορυφαίου event. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας, με συνέπεια, αλλά και πράξεις βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για την εξαιρετική διεξαγωγή ενός ακόμα Spetses Mini Marathon. Η εκπροσώπηση της bwin running team ήταν εντυπωσιακή, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Σκοπός μας, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά event της χώρας μας, ώστε να προωθούνται και να εμπεδώνονται οι κλασικές αξίες του αθλητισμού».



21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x