bwin

Δουβίκας στο «Football Talks by bwin»: «Μόνο κίνητρο μου δίνει η μη κλήση μου στην Εθνική»

Η εκπομπή "Football Talks by bwin" με τον Βασίλη Σαμπράκο, φιλοξένησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη τον διεθνή σέντερ φορ της Θέλτα, Τάσο Δουβίκα!

Στο κανάλι του Βασίλη Σαμπράκου στο YouTube και την εκπομπή "Football Talks by bwin", φιλοξενήθηκε ο Τάσος Δουβίκας. Ο διεθνής σέντερ φορ περιέγραψε την πορεία του από την εποχή που προ τριετίας ήταν χωρίς ομάδα, μέχρι την στιγμή της καταξίωσης και της μεταγραφής των 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Ουτρέχτη στη Θέλτα!

YouTube Link: https://youtu.be/lGDOmowPiU8?feature=shared

Ο Τάσος Δουβίκας αναφέρθηκε αρχικά στο "Football Talks by bwin" για το πώς βίωσε κάθε δυσκολία στη διαδρομή του μέχρι να φτάσει ν’ αγωνιστεί στα γήπεδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Η διαδρομή είχε πολλές δυσκολίες, αλλά πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα. Κάθε δυσκολία την μετέφραζα ως κάτι θετικό κι έπαιρνα δύναμη από αυτές. Ακόμα και τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, θα τις χαρακτήριζα από τις πιο σημαντικές», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός.

Μιλώντας στο "Football Talks by bwin" και τον Βασίλη Σαμπράκο, ο άσος της Θέλτα, χαρακτήρισε «περίεργη την περίοδο», που εκείνος απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου Νέου Ποδοσφαιριστή» του πρωταθλήματος, καθώς τότε στην ουσία ήταν εκτός της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, όμως δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό του. Αποκάλυψε ότι έκανε ατομικές προπονήσεις στο Άργος με προσωπικό γυμναστή κι έτσι ήταν έτοιμος για την χρονιά της… εκτόξευσης με την ομάδα του Βόλου!

Η μετακίνηση στην Ουτρέχτη

«Σε συνεργασία με τους μάνατζερ μου θεωρήσαμε ότι το ολλανδικό πρωτάθλημα και η ομάδα ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού μου. Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα, αλλά ήταν ξεκάθαρο εξαρχής μέσα μου ότι ήθελα να πάω στο εξωτερικό», είπε ο Τάσος Δουβίκας, για την απόφαση του να μετακινηθεί από τον Βόλο στην Ουτρέχτη κι όχι σε κάποια μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Το δέος για τον Ράφα Μπενίτεθ και το γκολ με την Μπαρτσελόνα

Πώς ένιωσε όμως όταν τον κάλεσε το Ράφα Μπενίτεθ για να συνεργαστούν στη Θέλτα; «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ράφα Μπενίτεθ με έπιασε δέος! Είναι πολύ σπουδαίο, ότι συνεργάζομαι μαζί του. Κάθε μέρα προσπαθώ να πηγαίνω τόσο συγκεντρωμένος στην προπόνηση, ώστε ότι μου λέει να το συγκρατώ και να βελτιώνομαι», σχολίασε για τον  προπονητή του στην ομάδα της Γαλικίας.

«Δεν περιγράφεται το συναίσθημα να σκοράρεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά όμως αισθάνθηκα πολύ πιο έντονα τα πρώτα μου γκολ με τον Βόλο, γιατί ήρθαν μετά από δύσκολες στιγμές. Τότε ένιωθα ότι δεν το πίστευα, πως σκόραρα. Σε αυτή την περίπτωση (σ.σ. με την Μπαρτσελόνα), ήξερα ότι θα μπω αλλαγή και θα βάλω γκολ», το σχόλιο του Τάσου Δουβίκα για το γκολ που πέτυχε απέναντι στους «μπλαουγκράνα» για τη LaLiga.

Η Εθνική και ο αποκλεισμός από τις πρόσφατες κλήσεις

Αναφορικά με την μη κλήση του στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είπε: «Μόνο κίνητρο μου δίνει. Χωρίς καμία κακία. Η Εθνική εννοείται πως είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει, όπως πρέπει να είναι για κάθε ποδοσφαιριστή και για κάθε αθλητή οποιουδήποτε αθλήματος. Είναι κίνητρο για μένα, για ν’ αποδείξω το αντίθετο».

Κάθε Παρασκευή δίνουμε ραντεβού στο κανάλι του Βασίλη Σαμπράκου στο YouTube και την εκπομπή "Football Analysis by bwin", για όλη την ανάλυση της αγωνιστικής δράσης των ελληνικών ομάδων, στο Πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρώπη. Επίσης στο "Football Talks by bwin", φιλοξενούνται οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, αλλά κι εσείς μέσω του Live Chat!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x