bwin

Mundial Debate by bwin Γαλλία-Πολωνία: Αμοιβαίος σεβασμός και σύστημα… χλαπάτσα από τους Πολωνούς

Ακούστε την «κόντρα» μεταξύ του Παναγιώτη Κεφαλά και του Τάσου Νικολόπουλου για το Γαλλία-Πολωνία, στο πλαίσιο του Mundial Debate by bwin του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με σεβασμό στο πρόσωπο του αντιπάλου, παρά το γεγονός πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο αποψινό παιχνίδι της Γαλλίας με την Πολωνία, κατέβηκαν ο Παναγιώτης Κεφαλάς και ο Τάσος Νικολόπουλος στο… ρινγκ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Mundial Debate by bwin.

Αρχικά ο εκπρόσωπος των «τρικολόρ» εξέφρασε τα παράπονά του για τον διαιτητή του αγώνα με την Τυνησία.

Από την πλευρά του, ο υποστηρικτής των Πολωνών τόνισε πως «πρέπει να το παίξω “χλαπάτσας” όπως ο Κατριμουστάκης, να είστε επιεικείς μαζί μου, μη φάω όσα δεν έφαγα από την Αργεντινή. Ένα γκολ θα το βρει η Πολωνία. Περισσότερο τρώει η Γαλλία, παρά στη δική μας ικανότητα. Αν βάλει ένα γκολ, δεν ξέρω πόσο θα προβληματίζει την Γαλλία».

«Άμα μας την κάνει ο Λέβα, μακάρι να το πάρετε. Φοβάμαι ότι η Πολωνία έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της διοργάνωσης. Αυτό που φοβόμουν σε όλες τις διοργανώσεις είναι η επιπολαιότητά της», ήταν η τελευταία κουβέντα του Τάσου Νικολόπουλου για την Πολωνία.

Ακούστε το απολαυστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x