bwin

Η bwin και η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός υποστήριξαν και τον Φεβρουάριο δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας

Με τη σειρά φιλανθρωπικών αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19».

Η σειρά των φιλανθρωπικών αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19», που διοργανώνουν από κοινού η bwin με την Κ.Α.Ε Ολυμπιακός, συνεχίστηκε με επιτυχία τον Φεβρουάριο, κάνοντας πράξη τη δέσμευση για έμπρακτη υποστήριξη προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.



Η bwin, πιστή στo όραμά της για έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύει από τις πρώτες μέρες του ξεσπάσματος της πανδημίας ότι παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας, οργανώνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες τους πληγέντες, αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό: Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ένωσε τις δυνάμεις της με την Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τα «bwin Monday Night Game Against Covid-19», τη σειρά των φιλανθρωπικών αγώνων που έχουν δώσει ξεχωριστό χρώμα στα βράδια της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στο πλευρό δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.



Tην πρώτη μέρα του μήνα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ιωνικό Νίκαιας και στο πλαίσιο της αναμέτρησης προσφέρθηκαν 10.000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης για τις ανάγκες των Οργανισμών που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Στις 8 Φεβρουαρίου, αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» ήταν η Λάρισα και μεγάλος νικητής το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς παραχωρήθηκαν ιατρικές μάσκες και ιατρικά γάντια μιας χρήσης, καθώς και  αντισηπτικά υγρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τέλος, η 22η Φεβρουαρίου ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τo Λαύριο, πραγματοποιήθηκαν ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος). Μάλιστα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τρεις μικροί φίλαθλοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και είδαν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Παράλληλα, προσφέρθηκε απαραίτητο υγειονομικό υλικό στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Ήδη μέσω της πρωτοβουλίας «bwin Monday Night Game Against Covid-19», έχουν υλοποιηθεί οι παρακάτω πρωτοβουλίες:


  • Ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”, με την προσφορά φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και παίδων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.



Η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που έχει αποδεχθεί δεκάδες φορές τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους.

Σημειώνεται, ότι στους φιλικούς αγώνες τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που έχει επιβάλλει ο Ε.Ο.Δ.Υ.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x