bwin

Η bwin σε στέλνει στον τελικό του Europa League και μοιράζει συνολικά €75.000 μετρητά!

Το «bwin Fans Final» ανεβάζει τους διαγωνισμούς σε… άλλα επίπεδα! Και εισιτήριο για τον τελικό και φανέλα βασικού στο χορτάρι του Sanchez Pizjuan και διαγωνισμός με έπαθλο €75.000.

bwin Fans Final*: €75.000 μετρητά συνολικά κι ένα VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στις 7 Μαΐου 1986, μπροστά σε 70.000 θεατές στο θρυλικό «Ramon Sanchez Pizjuan» η Μπαρτσελόνα έπεφτε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. H Στεάουα του θρυλικού Χέλμουτ Ντουκαντάμ πήρε την κούπα και ο Ρουμάνος απέκτησε τον χαρακτηρισμό «ο ήρωας της Σεβίλλης». Σε αυτό το «καυτό» γήπεδο έχεις την ευκαιρία να πατήσεις και να βρεθείς κάτω από τα δοκάρια που έχουν τη δική τους μεγάλη ιστορία. Πως; Το bwin Fans Final έρχεται δυναμικά στην bwin και βάζει τους αθλητικούς διαγωνισμούς σε… άλλο επίπεδο!

Σας στέλνει στις VIP θέσεις του «Ramon Sanchez Pizjuan», για τον τελικό του Europa League, σας δίνει φανέλα βασικού για μία μοναδική εμπειρία ζωής και παράλληλα μοιράζει συνολικά 75.000 ευρώ σε μετρητά!

Με το bwin Fans Final* ετοιμάζεις βαλίτσες για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η bwin αποτελεί το πρώτο στοιχηματικό brand στον κόσμο που γίνεται «συμπαίκτης» της UEFA, καθώς είναι ο Επίσημος Χορηγός του Europa League και του Europa Conference League, σε μια συμφωνία με τεράστια προοπτική και για τις δύο πλευρές. Ετσι, μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και στέλνει τη μπάλα στην… εξέδρα, δίνοντας στους φιλάθλους της την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

Το φετινό Europa League ανταγωνίζεται σε λάμψη του Champions League, το θέαμα εντυπωσιακό, οι συγκινήσεις πολλές και ο τελικός αναμένεται συγκλονιστικός. Το bwin Fans Final ανεβάζει τους διαγωνισμούς σε… άλλα επίπεδα!

Πόσες και πόσες φορές έχεις φανταστεί να δεις live τον τελικό του Europa League; Πόσες ακόμα να βρίσκεσαι στην καλύτερη θέση του γηπέδου; Πλέον όχι μόνο μπορείς να κάνεις πράξη το όνειρο σου, αλλά να το πας και σε άλλο επίπεδο διεκδικώντας παράλληλα τα 75.000 ευρώ!

bwin Fans Final* κι έφυγες για τον τελικό του Europa League με VIP ταξίδι! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ένα ταξίδι στη Σεβίλλη, στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Όταν αυτή συνδυάζεται με τον τελικό του Europa League, τότε, τα συναισθήματα απογειώνονται. Η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας μετρά αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαΐου, εκεί όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι ομάδες που θα… επιβιώσουν από τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Εσείς έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε 75.000 ευρώ, αλλά και να ζήσετε κάτι μοναδικό! Δύο VIP θέσεις στο ιστορικό γήπεδο της Σεβίλλης, «Ramon Sanchez Pizjuan», μπορούν να γίνουν δικές σας! Η απόλυτη ποδοσφαιρική περιπέτεια δεν σταματά εδώ. Μία ημέρα μετά πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο θα γίνετε εσείς. Κι αυτό γιατί στα αποδυτήρια του γηπέδου, θα σας περιμένει μία φανέλα με το όνομα σας, για να πατήσετε το γρασίδι του γηπέδου και να παίξετε ποδόσφαιρο, εκεί που πριν λίγες ώρες δύο ομάδες διεκδικούσαν το βαρύτιμο τρόπαιο του νικητή του Europa League!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 |  Υπεύθυνο Παιχνίδι |*Ισχύουν όροι προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x