bwin

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Η νυχτερινή αθλητική γιορτή είχε τη σφραγίδα της bwin

Η bwin για τέταρτη διαδοχική χρονιά ήταν Μεγάλος Χορηγός του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, σε μια εμπειρία μοναδική για χιλιάδες συμμετέχοντες!



Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (21/10), με την bwin να δίνει το δικό της… χρώμα στην νυχτερινή αθλητική γιορτή της πόλης! Το κορυφαίο στοιχηματικό brand, υποστηρίζει έμπρακτα το δρομικό κίνημα σε όλη την Ελλάδα και για τέταρτη διαδοχική χρονιά αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου! Το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου ήταν αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και στη Θεσσαλονίκη αποτυπώθηκε αυτή η λατρεία.



Παράλληλα καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών, αφού έλαβαν μέρος 18.000 δρομείς από όλο τον κόσμο. Ειδικότερα συμμετείχαν δρομείς από 61 χώρες και πέντε ηπείρους, αριθμός χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του θεσμού, με συμμετέχοντες ακόμα και από μακρινά μέρη όπως το Νεπάλ, η Νικαράγουα, το Περού και η Νέα Ζηλανδία!

Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων ξεσήκωσε την πόλη και όλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα άθλησης και υγείας. Άλλωστε, ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης  αποτελεί το εντυπωσιακότερο event της πόλης μαγνητίζοντας τα βλέμματα χιλιάδων ανθρώπων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τις διαδρομές των 5 χλμ., 10 χλμ., και 21 χλμ. και οι  δρομείς έδωσαν παλμό και χρώμα, με τα φώτα να… πέφτουν πάνω τους. To σύνθημα της εκκίνησης των 5 χλμ. δόθηκε και ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης. Ανάμεσά τους και το bwin running team, το οποίο «έκλεψε» την παράσταση με τον ενθουσιασμό του εκτοξεύοντας την εμπειρία στα ύψη. Άλλωστε, 400 μέλη φρόντισαν να αποτυπώσουν στους δρόμους της πόλης τη διάθεση τους για γιορτή.



Η bwin, πιστή στη στρατηγική της, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και τα αθλητικά events που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας παράλληλα  την αγάπη της και στο δρομικό κίνημα.

Η νέα μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τις προσδοκίες ενόψει της επόμενης. Οι χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα διεξαχθεί ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin, στις 21 Απριλίου 2024.



Εκ μέρους της bwin Greece, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε για το υπέροχο event: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαμε στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, τον οποίο και στηρίξαμε για τέταρτη διαδοχική χρονιά. Η bwin πιστή στη φιλοσοφία της «αγκαλιάζει» κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Ελλάδας. Στόχος μας παραμείνει η διαρκής και έμπρακτη στήριξη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων της χώρας. Συμμετέχουμε ενεργά με το bwin Running Team, στο οποίο συμμετέχουν με χαρά και οι εργαζόμενοι της bwin Greece, οι οποίοι απολαμβάνουν την μοναδική ατμόσφαιρα της νυχτερινής αθλητικής γιορτής της Θεσσαλονίκης».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x