bwin

Η παράδοση δείχνει ΠΑΟΚ, αλλά ο Άρης «χτυπάει» εκτός έδρας!

Μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League, η Θεσσαλονίκη «χωρίζεται» στα δύο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη (07/03, 19:30), σ’ ένα κομβικό ματς!

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις στο ΠΑΟΚ - Άρης |21+

Ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, ψάχνει ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή του. Συγκεκριμένα, μετά το μίνι σερί νικών επί της Λαμίας (5-2 για το Κύπελλο, 4-0 για το πρωτάθλημα) και του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0 εκτός για το πρωτάθλημα), ακολούθησε η ήττα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-1) και η ισοπαλία με την Λαμία  για το Κύπελλο (1-1) που δεν κόστισε την πρόκριση.

Πού θα κάτσει η μπάλα στο ΠΑΟΚ - Άρης; Στην bwin ζεις το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με κορυφαίο live στοίχημα και πληθώρα επιλογών! |21+

Από την άλλη, ο Άρης δείχνει μεγαλύτερη συνοχή στα αποτελέσματα του φέτος, γεγονός που έφερε την ομάδα του Άκη Μάντζιου να διεκδικεί και την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο και οι «κίτρινοι» δείχνουν να μην… πατούν καλά το τελευταίο διάστημα. Μετρούν δύο ισοπαλίες και μία νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς και μία ήττα και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, η οποία τους έφερε κι εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Προβληματισμό, μάλιστα, προκαλεί ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία με τους «ερυθρόλευκους», έπειτα από το μεγάλο λάθος του Κουέστα.



Η άμυνα του ΠΑΟΚ

Μεγάλα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι», μετά την ΑΕΚ, διαθέτουν το χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα από τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα έχουν δεχθεί 22 γκολ. Χαρακτηριστικό είναι πως το μηδέν στην εστία διατηρήθηκε μόλις τρεις φορές για δύο συνεχόμενα ματς. Τον Δεκέμβριο με τον Άμπελ Φερέιρα, να έχει τα ηνία της ομάδας, ήταν η πρώτη, στις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Γρανάδα. Ακολούθησαν τα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΛ, με τον «δικέφαλο» να έχει πλέον προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία. Και η τρίτη στα πρόσφατα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Θα νικήσει διατηρώντας την εστια του ανέπαφη ο ΠΑΟΚ; Απόδοση 2.70 να τα καταφέρει.

Σκοράρει εκτός έδρας ο Άρης

Από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες μακριά από την έδρα του είναι στη φετινή Super League ο Άρης. Οι «κίτρινοι» μετρούν επτά νίκες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αντίστοιχες στις εξόδους τους από αυτό. Σημείο… κλειδί για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου τα «διπλά» στις έδρες των ανταγωνιστών της δεύτερης θέσης Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Ο Άρης «απέδρασε» δις από το ΟΑΚΑ και μάλιστα με το ίδιο σκορ! «Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» είδαν τον φωτεινό πίνακα να γράφει στο σκορ 2-0 υπέρ του Άρη.  Θα νικήσει ξανά 2-0 ο Άρης; Απόδοση 19.50 να τα καταφέρει!

Η παράδοση του ΠΑΟΚ και οι ισοπαλίες

Αναφορικά με την παράδοση στα ντέρμπι των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ του «δικέφαλου»! Μόλις 9 φορές κατάφερε ο Άρης να πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να μετράει 31 νίκες, ενώ 17 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τελευταία φορά μάλιστα που ο Άρης νίκησε στην Τούμπα το ημερολόγιο έγραφε 03/10/2010! Σκόρερ ο Χαβίτο και προπονητής ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

ΠΑΟΚ - Άρης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ! |21+

Από αυτό το παιχνίδι κι έπειτα ωστόσο, το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι αυτό που συναντάμε πιο συχνά στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως του γηπεδούχου και της διοργάνωσης. Από το «διπλό» του Άρη στην Τούμπα κι έπειτα, ο ΠΑΟΚ πήρε τέσσερις νίκες, οι «κίτρινοι» δύο, ενώ εννιά αγώνες ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή! Απόδοση 3.60 να λήξει ισόπαλο το ματς της Τούμπας!

Γκολ παντού!

Παρόλα αυτά, στα μεταξύ τους παιχνίδια βλέπουμε συχνά γκολ. Από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και την επιστροφή του Άρη στη Super League, σε αγώνες για το πρωτάθλημα είτε στην έδρα του ΠΑΟΚ, είτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι δύο ομάδες σημειώνουν τουλάχιστον ένα γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο! Μοναδική εξαίρεση το περσινό ματς της Τούμπας για τον δεύτερο γύρο των playoffs, που ολοκληρώθηκε 0-0. Απόδοση 3.90 στο over 3.5 γκολ!

Το ΠΑΟΚ - Άρης παίζει στην bwin με κορυφαίες online αποδόσεις! |21+

Το κίνητρο του Άρη!

Τέλος, το κίνητρο για τον Άρη είναι διπλό. Πέραν του καλού «πλασαρίσματος» στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου, είναι και το να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά από την σεζόν 2007-08. Τότε ήταν η τελευταία σεζόν που οι «κίτρινοι», στα χρόνια της Super League τερμάτισαν πιο πάνω από το συμπολίτη τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα η στην πρώτη σεζόν της Super League 2006-07 ο Άρης κατετάγη 4ος στην κανονική διάρκεια και ο ΠΑΟΚ 6ος, ενώ την επόμενη οι «κίτρινοι» τερμάτισαν και πάλι 4οι, με τον «δικέφαλο» να καταλαμβάνει την 9η θέση! Απόδοση 4.10 να νικήσει ο Άρης μέσα στην Τούμπα!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x