bwin

Ιταλία - Αγγλία: Το μεγαλύτερο ματς της ζωής τους!

Δυο χώρες, ένα -επιτέλους- γεμάτο γήπεδο, ένα τρόπαιο και ένα σύνθημα που… ενώνει “home” και “Rome”.

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, λοιπόν, έχει… ιστορία, καθώς φέρνει την Ιταλία αντιμέτωπη με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ»! Οι «ατζούρι» έχουν παίξει με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε όλο το τουρνουά και μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη «σιγουριά» με βάση την παράδοση που έχουν κόντρα στους Άγγλους, από τους οποίους δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση (Euro ή Μουντιάλ), μετρώντας 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις.



Ακόμη και σε εκείνο το ματς που δεν κέρδισαν, στο Euro 2012, έφτασαν στο τέλος στην πρόκριση στα πέναλτι! Συνολικά, μάλιστα, σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ηττηθεί μόλις 2 φορές σε 14 παιχνίδια από τα «Λιοντάρια». Σε απόδοση 2.90 προσφέρεται στην bwin η νίκη της Ιταλίας στην κανονική διάρκεια!

bwin – Ώρα τελικού με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι η Αγγλία θα παίξει μπροστά στο κοινό της στο Λονδίνο και στο στάδιο που κατέκτησε τον μοναδικό της τίτλο: το Μουντιάλ του 1966! Τότε, είχε κερδίσει τη Γερμανία στην παράταση. Στο συγκεκριμένο στάδιο, μάλιστα, στην παράταση κρίθηκε και ο έτερος τελικός μεγάλης διοργάνωσης, με τη Γερμανία να κατακτά το τρόπαιο το 1996 κόντρα στην Τσεχία. Απόδοση 3.00 στην bwin να μην κριθεί ο τροπαιούχος στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ούτε φέτος!

 Οι οικοδεσπότες, πάντως, δεν έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις. Η Πορτογαλία είχε φτάσει ως γηπεδούχος στον τελικό στο Euro του 2004 για να ηττηθεί με 1-0 από την Ελλάδα, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Γαλλία ως γηπεδούχος στο τουρνουά του 2016, όταν ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Πορτογαλία στην παράταση. Θα έχει την ίδια τύχη και η Αγγλία; Η απόδοση να κατακτήσει το τρόπαιο η Ιταλία βρίσκεται στο 1.90 στην bwin!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Ο άνθρωπος που έστειλε την Αγγλία στον τελικό είναι ο Χάρι Κέιν. Μπορεί να είδε τον Σμάιχελ να αποκρούει το πέναλτί του στην παράταση στον ημιτελικό με τη Δανία, αλλά πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το τελικό 2-1. Ο επιθετικός της Τότεναμ μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση, όμως σιγά-σιγά ζέστανε τις μηχανές του και, πλέον, έφτασε τα 4 γκολ, ένα λιγότερο από τους κορυφαίους σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάτρικ Σικ. Ο Κέιν, μάλιστα, έφτασε τα 9 γκολ σε μεγάλη διοργάνωση (Euro και Μουντιάλ) με την Αγγλία, ισοφάρισε τον Γκάρι Λίνεκερ και χρειάζεται ακόμη ένα για να γράψει ιστορία! Απόδοση 2.63 στην bwin να σκοράρει και απέναντι στην Ιταλία!

Για τη Σκουάντρα Ατζούρα, δεν υπάρχει ένας παίκτης που να έχει ξεχωρίσει στο σκοράρισμα, καθώς δείχνει πλουραλισμό στην επίθεση. Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Λοκατέλι και Πεσίνα έχουν σκοράρει δις στο τουρνουά και… είναι έτοιμοι να το κάνουν καλά. Ο Κιέζα, πάντως, ήταν εκείνος που «μίλησε» στα δύσκολα στον ημιτελικό κι αν το κάνει ξανά, τότε είναι βέβαιο πως οι συμπατριώτες του δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Απόδοση 5.00 στην bwin να βρει δίχτυα απέναντι στην Αγγλία ο επιθετικός της Γιουβέντους!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x