bwin

Μεγάλα έπαθλα στο King of Europe της bwin!

Στην bwin μπορείς να γίνεις κι εσύ King of Europe! Διάλεξε την ομάδα σου και κέρδισε απίθανα έπαθλα*.

bwin - Θέλεις να γίνεις King of Europe; Τα μεγάλα έπαθλα* σε περιμένουν |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα… αρχίζει εκ νέου με τη διεξαγωγή των νοκ-άουτ και η μεγάλη προσφορά της bwin συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αλλάζοντας το παιχνίδι! Διάλεξε την ομάδα σου, οδήγησέ την στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, γίνε King of Europe και βγες κερδισμένος με μοναδικά δώρα*!

Στο Leaderboard του King of Europe ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Κάνε την επιλογή σου και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* σε κάθε βήμα της προσφοράς. Στο τέλος, ανάλογα με την πορεία της εθνικής που έχεις διαλέξει, μπορείς να πανηγυρίσεις μαζί με τους υπόλοιπους «συμπαίκτες» σου!

bwin - Διάλεξε την ομάδα σου και πάρε μέρος στο King of Europe*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το φετινό τουρνουά είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς αφενός διεξάγεται σε διαφορετικές χώρες, αφετέρου δεν υπάρχει «τρανταχτό» φαβορί μετά την ολοκλήρωση των ομίλων και αρκετές ομάδες ελπίζουν να πετύχουν ό,τι και η Εθνική Ελλάδας το 2004.

Γίνε King of Europe και κέρδισε απίθανα έπαθλα*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο King of Europe, η «γαλανόλευκη» μπορεί να φτάσει ψηλά, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x