bwin

Ο Ορέστης Χαλκιάς στον bwinΣΠΟΡ FM για Μέσι, ΠΑΟΚ και Maestro

Αλέξανδρος Τσουβέλας και Μαρία Ζαφειράτου φιλοξένησαν στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον Ορέστη Χαλκιά, που μίλησε για μπάλα, αλλά και το Maestro.

Στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο νεαρός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του στο Maestro, μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και τη συμμετοχή στη δημοφιλή σειρά. Αποκάλυψε πως είναι φίλος του ΠΑΟΚ αν και μικρότερος υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε τα σχέδιά του για το μέλλον.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Ορέστης Χαλκιάς στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας:

-για την ομάδα που υποστηρίζει: «Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όποτε μπορούσα από μικρός πήγαινα στο γήπεδο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήμουν Παναθηναϊκός. Ο αδερφός μου είναι Ηρακλής, έπαιζε μπάλα μικρός. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, παρότι οι γονείς μας δεν έχουν την παραμικρή σχέση. Από το εξωτερικό υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί αυτή ήταν στα φόρτε της όταν μεγάλωνα».

-για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή και τον Μέσι: «Είμαι με Μέσι. Και ο Ρονάλντο είναι παικταράς, αλλά με αυτό που έκανε ο Μέσι το τερμάτισε το ποδόσφαιρο. Στον χθεσινό τελικό είχα την εντύπωση πως όλος ο κόσμος ήθελε Αργεντινή. Εγώ πάντως στο προηγούμενο Μουντιάλ είχα παίξει Γαλλία στο στοίχημα και πληρώθηκα».

-για τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Ο Εμπαπέ πρέπει να ωριμάσει λίγο, γιατί δε μου αρέσει τόσο ο χαρακτήρας του από αυτά που διαβάζω. Όμως όταν ανοίγει ταχύτητα ο τύπος είναι απίστευτος».

-για τη συμμετοχή του στο Maestro: «Ήταν όνειρο για μας η συμμετοχή σε αυτή τη σειρά. Είναι εμπειρία ζωής και το εύχομαι σε κάθε συνάδελφο. Ο κόσμος με αναγνωρίζει περισσότερο, ειδικά από τότε που βγήκε το ‘Τυχερό Αστέρι’».

-για την προβολή της σειράς από χθες βράδυ στο Netflix: «Χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στέλναμε ο ένας μηνύματα στον άλλο και πανηγυρίζαμε: ‘Ναι, είμαστε στο Netflix!’. Όλος ο τρόπος που γυρίστηκε η σειρά έδειχνε ότι η σειρά πήγαινε για το Netflix και σε κάποια φάση ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) μάς είπε ότι θα βγει στην πλατφόρμα».

-για τον πιο δύσκολο ρόλο στη σειρά: «Ο πιο δύσκολος αλλά και ωραίος ρόλος της σειράς είναι του Γιάννη Τσορτέκη. Έχει καταφέρει σε ένα σίριαλ να είναι ο πιο μισητός άνθρωπος της κοινωνίας και σε μια άλλη σειρά να τον λατρεύουν όλοι».

-για τον Παπακαλιάτη: «Ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) είναι παντού. Ο τύπος… κλονοποιείται. Σε όλα τα πόστα και ταυτόχρονα κάνει τους ηθοποιούς να νιώθουν άνετα και όχι παραμελημένοι. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα που είσαι εκεί».

-για τον δεύτερο κύκλο της σειράς: «Σιγά-σιγά ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) γράφει κάποια επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο και κατά τον Μάρτιο θα αρχίσουν κάποια γυρίσματα. Ανυπομονούμε όλοι γι’ αυτό, ήταν ένα όνειρο και θέλουμε να το ζήσουμε ξανά».

-για τη συνεργασία με την Χάρις Αλεξίου: «Ήταν μαγεία. Είναι μία και μοναδική. Είναι η Χαρούλα όλων μας. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ήταν τόσο καλή ως ηθοποιός γιατί και στο τραγούδι χρησιμοποιεί ερμηνευτικά μέσα. Ο τρόπος που έχει ερμηνεύσει τα τραγούδια τόσα χρόνια, της έχει επιτρέψει να αποδώσει και ως ηθοποιός. Μας αγκάλιασε όλους, γίναμε παρέα».

-για τα θεατρικά του σχέδια: «Θα αρχίσουμε παραστάσεις από τον Ιανουάριο στο Θέατρο Πορεία με το έργο ‘Δόξα κοινή’. Είναι ένα αφιέρωμα στην ερωτική ποίηση, σαν ένα μεγάλο ερωτικό χωρικό. Και μετά θα είμαι επίσης στο ίδιο θέατρο, με το ‘Θάνατος στη Βενετία’, μια νουβέλα που ο κόσμος ξέρει από την ταινία του Βισκόντι».

Ακούστε εδώ όλη την εκπομπή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x