bwin

Ο χαμένος... χάνεται στο ντέρμπι της Τούμπας

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έτοιμο να συγκλονίσει και να «διχάσει» την πόλη. ΠΑΟΚ και Άρης στην αρένα της Τούμπας και μόνο η νίκη θα προσφέρει ανάσες ηρεμίες.

Το ρόστερ τους άφηνε ελπίδες για μεγάλα πράγματα. Ενισχυμένος ο ΠΑΟΚ, με τρομερές μεταγραφές ο Άρης, όμως ο μαραθώνιος έχει εμπόδια, πολλά εμπόδια και για τους δυο. Οι «Κίτρινοι» άρχισαν με -6 βαθμούς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με ήττα από τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Ο απολογισμός έπειτα από δέκα στροφές; Στο -7 από την κορυφή οι «ασπρόμαυροι» και στο -15 η ομάδα του Μάντζιου.

Ετσι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποκτά άλλο ενδιαφέρον! Περιθώρια δεν υπάρχουν και το μότο «Μια πόλη, δυο ομάδες» μετατρέπεται σε «Μια πόλη, ένας νικητής». Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στην bwin στο 1.85, με την τελευταία ήττα του από τον Άρη στην Τούμπα  να... χάνεται στο 2010! Αντίθετα, η ισοπαλία έχει εμφανιστεί στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο ίδιο γήπεδο, σημείο που θα το βρούμε στο 3.60.  



Το 0-5 από τον ΠΑΣ ήταν βαρύ, αχώνευτο για τον Άρη που ψάχνει ένα... εκκωφαντικό διπλό για να σταματήσει το φυτίλι να καίει. Εκτός έδρας πάντως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, ενώ παρά την ήττα του στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ είχε δείξει πολύ καλή εικόνα. Έτσι, διπλό του Άρη χωρίς να δεχθεί τέρμα το βρίσκουμε σε απόδοση 6.00!  

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει πιο δυνατά στην Τούμπα, δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες στο α’ μέρος και είναι χαρακτηριστικό πως τα 6 από τα 10 γκολ του είναι σε αυτό το διάστημα. Έτσι, το Over 0.5 τέρματα στο ημίχρονο για την ομάδα του Λουτσέσκου θα το βρούμε στο 1.85.  

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ντέρμπι με τον Άρη κατάφερε να πετύχει δυο γκολ. Να συνεχιστεί η παράδοση προσφέρεται στο 3.50.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να καθηλώσει, με τις δυο ομάδες έτοιμες για γρήγορο ποδόσφαιρο και πολλές φάσεις. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί 11.5 τελικές προσπάθειες ανά παιχνίδι, με τον Άρη να έχει 13!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x