bwin

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βάζουν τα ευρωπαϊκά κοστούμια με όνειρα και υψηλές αποδόσεις!

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa και του Conference League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με το βλέμμα στην πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση. Όλες οι αποδόσεις!

Το Europa League παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού δεν έχει αστέρια, έχει όμως όμιλο που δεν... ζηλεύει σχεδόν σε τίποτα από αυτόν του Champions League. Oι Πειραιώτες μπορεί να έμειναν και φέτος αήττητοι στα προκριματικά, αλλά τα πέναλτι στη Βουλγαρία τους στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν στα Playoffs την είσοδό τους στους κορυφαίους.



Βέβαια, η παράδοση συνεχίστηκε και οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο, αυτόν του Europa League. «Να κατακτήσουμε το Europa League. Πρέπει να ονειρευόμαστε σαν παιδιά, ο ουρανός είναι το όριό μας» έχει τονίσει ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ και αποτυπώνει τις υψηλές βλέψεις του συλλόγους. Ειδικότερα, η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας από τους Πειραιώτες προσφέρεται στο 81.00.

Πάντως, η κλήρωση δεν ήταν τόσο... φιλική απέναντί του, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Άιντραχτ, της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Αντβέρπ για να βρεθούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. H εμπειρία και το ποιοτικό ρόστερ είναι σύμμαχοι για την πρωτιά, η οποία προσφέρεται στο 4.35 από τη bwin.

Πρώτο εμπόδιο για την ομάδα του Μαρτίνς η Αντβέρπ, με την οποία δεν έχει συναντηθεί ποτέ ξανά. «Αγνωστος» αντίπαλος η ομάδα από το Βέλγιο, η οποία πέρσι βρέθηκε στους «32» του Europa League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1994-95 στο Κύπελλο UEFA. Στις τρεις τελευταίες του ευρωπαϊκές πρεμιέρες ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και η νίκη στο ματς της Πέμπτης (16/9) τιμάται στο 1.67. Η άμυνα των Πειραιωτών δεν έχει βρει ακόμα την ιδανική «χημεία», έχει δεχθεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς και η Αντβέρπ είναι ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς. Ετσι, νίκη του Ολυμπιακού, χωρίς να κρατήσει ανέπαφη την εστία του θα το βρούμε στην bwin στο 3.40!

bwin – Νέα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίο live στοίχημα στο Europa Conference League! |21+

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε με τη Μποέμιανς, όμως στο τέλος πέρασε εύκολα το εμπόδιο. Άγχος είχε και με τη Ριέκα, όμως το εύκολο διπλό στην Κροατία τον έστειλε στους ομίλους Europa Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει στη διοργάνωση έχοντας υψηλούς στόχους. Άλλωστε, Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν δεν είναι εμπόδια τόσο δύσκολα. Μπορεί η παράδοση στις πρεμιέρες να μην είναι σύμμαχος (5 ισοπαλίες και δυο νίκες σε εννέα ματς), ωστόσο η ομάδα του Γιβραλτάρ δεν μπορεί να... φοβίσει. Πρώτη φορά σε ομίλους, για μια ομάδα που έχει και ημιεπαγγελματίες στη σύνθεσή της. Η νίκη του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο τιμάται στο 1.66.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί στον «Βράχο» με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί και στόχος του να είναι το ίδιο  σοβαρός όπως και στην Κροατία με τη Ριέκα. Εκεί, όχι μόνο πήρε το διπλό πρόκρισης, αλλά κράτησε εύκολα και το μηδέν. Ετσι, η νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου χωρίς να δεχθεί γκολ τιμάται στο 1.77 από τη bwin. Απέναντι στους Κροάτες εκτός, αλλά και κόντρα στους Ιρλανδούς εντός μπήκε δυνατά και βρήκε εύκολα το γκολ στο α’ μέρος. Να σκοράρει πρώτος και στο Γιβραλτάρ στο α’ ημίχρονο θα το βρούμε στο 1.60.

 

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x