bwin

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί του ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (27/01, 19:30) θέλοντας να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Διαβάστε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το ντέρμπι!

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της Τετάρτης για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να σπάσουν το αήττητο των αντιπάλων τους και να πλησιάσουν στη βαθμολογία, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως ενδεχόμενη νίκη ανοίγει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από τους διώκτες του και τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο! Τα ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχουν πάντα ενδιαφέρον και οι μάχες τους τα τελευταία χρόνια αναδεικνύουν ενδιαφέροντα στοιχεία!



«Ερυθρόλευκη» η παράδοση, αλλά…

Πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες μετρά τα τελευταία 11 χρόνια στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ. Από τον Ιανουάριο του 2010 σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες, ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία της σεζόν 2012-13 και το αήττητο σερί συνεχίστηκε με τη νίκη στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Αήττητος παραμένει και την τελευταία διετία, με δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Βέβαια, σε 72 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν τη μερίδα του λέοντος, αφού έχουν επικρατήσει στις 50. Ο «δικέφαλος του βορρά» μετρά 13 νίκες, ενώ εννέα ματς έληξαν ισόπαλα.

bwin - Θα συνεχιστεί η παράδοση; Στο 2.90 να νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και να σημειωθούν συνολικά πάνω από 2.5 γκολ στο παιχνίδι! |21+

Όταν  ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει δίχτυα

Έξι από τις 15 τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα δέκα γκολ του «δικέφαλου» σε αυτό το διάστημα έχουν σημειώσει οι Ινγκασον, Μιχάι, Βαρέλα , Περέιρα, Μπαλάφας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και δύο ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στο ματς της σεζόν 2018-19, ο «δικέφαλος του βορρά» έφυγε με το διπλό χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Θα νικήσει ο Ολυμπιακός χωρίς να δεχθεί γκολ; Στο 3.00 η νίκη των «ερυθρολεύκων» με μηδέν παθητικό στην bwin! |21+

Απόλυτο νικών οι Πειραιώτες

Από την περσινή ήττα από τον «δικέφαλο του βορρά» στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός μετρά δέκα διαδοχικές εντός έδρας νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο στις δυο δέχθηκε γκολ (από Βόλο και Λάρισα). Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ μετρά απώλειες μακριά από την Τούμπα, έχοντας τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες σε εννέα εξόδους. Θυμίζουμε πως πέρσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που έσπασε το αήττητο 43 αγώνων του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να σπάσει ξανά το αήττητο του Ολυμπιακού; Στο 4.00 η νίκη των φιλοξενούμενων στην bwin! |21+



Ο Ελ Αραμπί και το «κάστρο» του Ολυμπιακού

Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν το απόλυτο νικών εντός έδρας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν συναντούν και δυσκολίες. Μάλιστα, στα μισά από τα δέκα παιχνίδια τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ελ Αραμπί είναι πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14 γκολ. Ωστόσο, το 78.5% των τερμάτων έχουν επιτευχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μαροκινός φορ έχει βρει 11 φορές δίχτυα εντός έδρας, ενώ δυο φορές σημείωσε χατ τρικ (κόντρα στον Βόλο και τον Ατρόμητο).

Bwin - Build A Bet στο ντέρμπι! Απόδοση 4.60 να σκοράρει ο Ελ Αραμπί οποιαδήποτε στιγμή, να μπουν περισσότερα από 3.5 γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. |21+

Δημιουργεί και σκοράρει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, δυο ομάδες που δημιουργούν αρκετά και σκοράρουν! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση, αφού έπειτα από 18 στροφές στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρούν 45 γκολ, με τους «ασπρόμαυρους» να ακολουθεί με 32. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (249), όμως δεν είναι και η πιο εύστοχη (1 γκολ/7.8 τελικές)! Αντίθετα, ο Ολυμπιακός πετυχαίνει 1 γκολ/ 4.7 τελικές προσπάθειες.

Bwin-Στο 2.60 να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο! |21+

Αγωνία και χαμένες ευκαιρίες!

Πάθος, ένταση, χαμένες ευκαιρίες, αλλά και γκολ με το σταγονόμετρο! Τα ντέρμπι πρωταθλήματος των δυο ομάδων σε κρατούν σε αγωνία μέχρι το τέλος, αλλά τα τέρματα είναι λίγα... Αξίζει να σημειωθεί, πως τα οκτώ από τα δέκα τελευταία ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και στις δυο έδρες συνοδεύτηκαν από Under 2.5. Παράλληλα, στα έξι από αυτά σκόραρε μόνο η μια ομάδα.

Bwin – Στο 3.25 να σημειωθούν under 1.5 γκολ στο παιχνίδι! |21+

 

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x