bwin

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Τα 5 σημάδια που δείχνουν πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ (11/03, 22:00) και έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα συνεχιστεί!

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21

Ολυμπιακός και Άρσεναλ μπορεί να συναντήθηκαν «αργά» στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με βάση τη συχνή συμμετοχή τους σε διοργανώσεις της UEFA, ωστόσο από το 2009 κι έπειτα τα… ραντεβού τους ανανεώνονται διαρκώς!

Τον Δεκέμβριο του 2009 οι «κανονιέρηδες» έκαναν για πρώτη φορά το ταξίδι από το Λονδίνο προς την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Φάληρο. Έπειτα από αυτό τον αγώνα, για τους ομίλους του Champions League, οι δύο ομάδες πάτησαν το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ακόμη τέσσερις φορές.

Πάμε λοιπόν ν’ αναλύσουμε τους πέντε λόγους που η πιο συχνή ελληνοαγγλική «μάχη» των τελευταίων δώδεκα ετών δείχνει… ερυθρόλευκη πρόκριση!



Ο Μαρτίνς του 55%!

O Πέντρο Μαρτίνς αδιαμφισβήτητα άλλαξε τον ρου της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού τα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Ο Πορτογάλος, με μεθοδικότητα, «έχτισε» ένα σύνολο που πλέον μπορεί ν’ αξιώσει την ευρωπαϊκή πορεία και όχι μόνο να την ονειρευτεί. Ο Ολυμπιακός, λόγω και της θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου στους πίνακες της UEFA, κάθε χρόνο παίρνει μέρος σε προκριματικές φάσεις, όμως χάρη στην ευρωπαϊκή του πορεία, συμμετέχει και σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Ο Πέντρο Μαρτίνς σε όλα τα «διπλά» παιχνίδια των διοργανώσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, είτε πρόκειται για προκριματικά, είτε για την τελική φάση, μετράει ποσοστό νικών της τάξης του 55%! Αν μάλιστα σε αυτό συνυπολογιστεί και το 25% των ισοπαλιών, τότε μένει μόλις ένα 20% που αντιστοιχεί στις αποτυχίες του. .Απόδοση 3.80 να νικήσει ο Ολυμπιακός!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ; Στην bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Δηλώνει «παρών» όταν «καίει» η μπάλα

Τα δύο τελευταία χρόνια σε τρεις περιπτώσεις, που δεν είναι και λίγες, όταν η μπάλα «έκαιγε» και τα πόδια… βάραιναν, οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Πέντρο Μαρτίνς δήλωσαν παρών. Η αρχή έγινε με την επική πρόκριση επί της Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι», στις 13 Δεκεμβρίου του 2018, «υπέταξαν» τη Μίλαν. Τότε, ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στους «32» του Europa League, από τους ομίλους. Τελικά, οι παίκτες του Μαρτίνς νίκησαν 3-1 και πήραν σκορ πρόκρισης! Η συνέχεια ήταν πιο συναρπαστική. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, οι Πειραιώτες επιφύλασσαν διπλή «έκπληξη» στους φίλους της ομάδας τους. Αρχικά το 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μία αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός νίκησε στο 87’ κι έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία. Για να κάνει το μεγάλο… μπαμ στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ. Εκεί όπου μέχρι το 119’ ήταν εκτός της φάσης των «16», όταν το γκολ του Ελ Αραμπί έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση.  Απόδοση 5.50 να σημειώσει ο Ολυμπιακός τα περισσότερα γκολ μεταξύ 75:01 και του τέλους της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Άρσεναλ!

bwin - Europa League με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Η Άρσεναλ που… μπάζει

Ο Μικέλ Αρτέτα προσπαθεί να εμφυσήσει την φιλοσοφία του στην Άρσεναλ και να δώσει στους «κανονιέρηδες» την αίγλη του παρελθόντος. Άλλωστε, ως παίκτης είχε ζήσει το κλαμπ όταν ήταν στον… αφρό. Μπορεί στην επίθεση οι Λονδρέζοι να δείχνουν πως έχουν χαράξει πορεία προς την κατεύθυνση που θέλει ο Βάσκος, όμως η άμυνα δεν έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Η Άρσεναλ είδε την εστία της να παραβιάζεται 28 φορές σε 27 αγωνιστικές. Ακόμη από τις 23 Ιανουαρίου και την ήττα της στην έδρα της Σαουθάμπτον, η ομάδα της βόρεια πλευράς του Λονδίνου δέχεται μίνιμουμ ένα γκολ στα δέκα από τα έντεκα τελευταία της ματς! Μόνο στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έληξε 0-0, διατηρήθηκε ανέπαφη η εστία. Απόδοση 12.00 να νικήσει ο Ολυμπιακός και να σημειωθούν περισσότερα από 3.5 γκολ στην αναμέτρηση!

Τo Europa League παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις και Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! 21+

Οι προκρίσεις, οι αποκλεισμοί και το… απωθημένο!

Στα χρόνια του Πέντρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έδωσε συνολικά οκτώ αγώνες για τα νοκ άουτ του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι», χρόνο με τον χρόνο, δείχνουν να έχουν μία γεωμετρική άνοδο στην εικόνα τους και στις απαιτήσεις που «καλλιεργούν» βάσει αυτής και μετρούν δύο προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς. Το 2018-19 η Ντινάμο Κιέβου η ήταν ομάδα που με μία ισοπαλία και μία νίκη βρέθηκε στους «16» του Europa League. Μία σεζόν αργότερα, ήρθε η επική πρόκριση επί της Άρσεναλ, αλλά και ο αποκλεισμός στους «16» από την Γουλβς. Ένα σετ αγώνων που άφησε τον Ολυμπιακό με την πικρία, καθότι ήταν καλύτερος αγωνιστικά στα δύο αυτά ματς. Φέτος ήρθε η πρόκριση επί της Αϊντχόφεν. Άνετο 4-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να έρθει ο από μηχανής… Χασάν με το δεύτερο ευρωπαϊκό του γκολ, να δώσει την πρόκριση. Και πλέον, οι παίκτες του Μαρτίνς φιλοδοξούν να κάνουν το «δύο στα δύο»! Απόδοση 3.50 να προκριθεί ο Ολυμπιακός!

Build A Bet στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Να εκμεταλλευτεί την κακή παράδοση της Άρσεναλ στην Ελλάδα

Τέλος, ο Ολυμπιακός μπορεί «πατήσει» στην αρνητική παράδοση της Άρσεναλ επί ελληνικού εδάφους. Οι «κανονιέρηδες» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1981 κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελο ΟΕΥΦΑ. Από τότε και μέχρι σήμερα μετρούν πέντε ήττες, τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Την ώρα που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε κόντρα σε αγγλικές ομάδες στην έδρα του επτά φορές, ακόμη έξι ηττήθηκε, ενώ πέντε αγώνες ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Απόδοση 6.00 να νικήσει ο Ολυμπιακός με μηδέν παθητικό!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x