bwin

Παίκτης… μύθος κέρδισε € 149.907 σε μία εβδομάδα στην bwin!

Ο απόλυτος «γκουρού» του στοιχήματος, ο… μάγος των σημείων! Ο λόγος για τον παίκτη της bwin, που σε μία εβδομάδα κέρδισε € 149.907από το αθλητικό στοίχημα.

Στο διάστημα 22-29 Οκτωβρίου ο παίκτης… μύθος της bwin, κατάφερε να κερδίσει € 149.907! Το παιχνίδι πήγε σε άλλο επίπεδο, απογειώνοντας τα κέρδη του, με τις σωστές προβλέψεις που έκανε παίζοντας στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ δώρα* από την bwin! 

Ξεκίνησε τη μυθική του πορεία «κουνώντας» σεντόνι στο Champions League και παίζοντας μεγάλη… μπάλα σε Europa League και Conference League. Αφού έφτασε στο «τι πιο σύνηθες να συμβεί», πιάνοντας το ένα σημείο μετά το άλλο συνέχισε την εκπληκτική του πορεία.

bwin - Προσφορά* χωρίς κατάθεση με μοναδικά έπαθλα*!

Όμως δεν έμεινε εκεί! Συνέχισε να τα «σπάει» και στα εθνικά πρωταθλήματα. LaLiga, Serie A, Premier League, Bundesliga, Ελληνικό Πρωτάθλημα κι άλλες λίγκες της Ευρώπης είχαν τη… τιμητική τους. Όμως συνέχισε το ταξίδι με προορισμό το απόλυτο ταμείο και σε πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα αυτό της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, της Βραζιλίας, της Αργεντινής ή της Κόστα Ρίκα.

Ο γύρος του κόσμου σε… σημεία για τον παίκτη, που «έσπασε» τα κοντέρ στην bwin και κατάφερε να κερδίσει € 149.907στο διάστημα 22-29 Οκτωβρίου.

Παίζεις για τα κέρδη χωρίς κατάθεση στην εκπληκτική προσφορά*της bwin!

Στην bwin ζεις την εμπειρία του αθλητικού στοιχήματος σε άλλο επίπεδο! Με γρήγορη κι ασφαλή πλοήγηση στην πιο εξελιγμένη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ, μπορείς ν’ απολαύσεις τους αγώνες με καθημερινά Price Boosts, Combi+, Build A Bet*, Auto Cash Out* και ατέλειωτο Live Streaming*. Παράλληλα τα αμέτρητα ειδικά παικτών και το αξεπέραστο live στοίχημα, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Όλα αυτά νόμιμα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x