bwin

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι των «απογοητευμένων»

Να «απαλύνουν» τις πληγές τους με νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου θέλουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Η αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» (14/03,19:00), μοιάζει με… δίκοπο μαχαίρι και για τις δύο ομάδες!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ; Στην bwin το ζεις με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα! |21+

Φινάλε με… ντέρμπι στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, για δύο ομάδες που θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στα play off και αντιμετωπίζουν αμφότερες ζητήματα την τελευταία περίοδο. Ας δούμε τα σημεία, στα οποία μπορεί να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα!



Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ συμπληρώνει έναν ημερολογιακό μήνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο! Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έπειτα από την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 14 Φεβρουαρίου, μοιάζει να έχει «στερέψει» από ιδέες και φαντασία. Επιθετικά ακίνδυνη, με μόλις τρία γκολ υπέρ της σε σύνολο πέντε αγώνων, μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και με άμυνα που προβληματίζει εκ νέου θυμίζοντας εποχές… Πογιάτος! Οι «πράσινοι», από το 0-0 με την Λαμία κι έπειτα, έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από τα επτά ματς που ακολούθησαν.

Build A Bet στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εύκολος συνδυασμός επιλογών σε ένα μονό στοίχημα |21+

Παράλληλα, απώλεσαν τη μία από τις δύο οδούς που είχαν για επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε δύο φορές με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον η τετράδα είναι μονόδρομος, για να παίξουν και πάλι οι «πράσινοι» σε διοργάνωση της UEFA. Απόδοση 2.15 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Η άμυνα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, με την σειρά του, δείχνει κι εκείνος να έχει μπει σ’ ένα κλίμα εσωστρέφειας. Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει τ’ αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ακολούθησαν τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες και το αήττητο έξι αγώνων πήγε… περίπατο για τους Θεσσαλονικείς. Η άμυνα είναι «πληγή» και για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο «δικέφαλος» διατήρησε την εστία του ανέπαφη μόλις δύο φορές, κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.  Απόδοση 4.60 να σημειωθούν over 3.5 γκολ στην αναμέτρηση.

Η επίδοση των προπονητών

Αναφορικά με την «μάχη» των πάγκων, οι δύο προπονητές έχουν να επιδείξουν παρόμοια νούμερα. Ο γηπεδούχος Μπόλονι μετράει συντελεστή βαθμών ανά παιχνίδι 1.74, την ώρα που ο Πάμπλο Γκαρσία είναι στο 1.86. Με τον Ρουμάνο, οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα μετρούν δώδεκα νίκες, πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός στα φετινά ματς με τις ομάδες της πρώτη εξάδας, υπό τις οδηγίες του Μπόλονι έχει τρεις νίκες, αντίστοιχες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απόδοση 2.10 να νικήσει ο ΠΑΟΚ και στη Λεωφόρο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να νικήσει έντεκα φορές ως προπονητής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Σε τέσσερις περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, ενώ ακόμη πέντε ήρθε ισόπαλος. Χαρακτηριστικό είναι πως όλες οι ισοπαλίες του «δικέφαλου», ήταν με γκολ. Οι τέσσερις με σκορ 2-2 και η μία 1-1! Στους αγώνες με τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ, ο Ουρουγουανός έχει ρεκόρ δύο νικών, δύο ισοπαλιών και τριών ηττών.

To Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ παίζει στην bwin με σούπερ αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Η επίθεση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Με 48 γκολ είναι πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό των 61. Την πεντάδα ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός έχοντας βρει 28 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας των «πράσινων» στην δημιουργία και το γκολ είναι ότι σε καμία από τις πέντε βασικές κατηγορίες της επιθετικής δραστηριότητας των παικτών (γκολ, τελικές προσπάθειες, ασίστ, γκολ/τελικές και γεμίσματα) στην πρώτη πεντάδα δεν υπάρχει «εκπρόσωπος» της ομάδας του Μπόλονι!

Η πλέον αξιόπιστη λύση για τον ΠΑΟΚ στην επίθεση ακούει στο όνομα Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ κι έχει μοιράσει άλλες 4 ασίστ! Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πρώτος, έχοντας ως συνοδοιπόρους τους Τζόλη και Σβαμπ. Χαρακτηριστικό της ετοιμότητας του Σφιντέρσκι είναι πως στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει βασικός στα 12 από τα 24 ματς πρωταθλήματος, μετρώντας 1.92 στον συντελεστή βαθμών ανά αγώνα! Απόδοση 4.10 να νικήσει ο ΠΑΟΚ και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ στο παιχνίδι!

Η παράδοση

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει πολύ καλή παράδοση ως γηπεδούχος σε παιχνίδια πρωταθλήματος με 44 νίκες, 17 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες, ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη κόντρα στον «δικέφαλο» ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης από τον Φεβρουάριο του 2020. Στα πέντε ματς που ακολούθησαν του 2-0 του ΟΑΚΑ, οι Θεσσαλονικείς  επικράτησαν στα τρία. Ένα εξ αυτών ήταν για το Κύπελλο, ενώ ακόμη δύο έληξαν ισόπαλα χωρίς σκορ. Απόδοση 3.50 να νικήσει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Σε αυτά τα τρία ματς που ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού, είχε προηγηθεί από το ημίχρονο! Κανένα παιχνίδι από τα πέντε τελευταία δεν… ξέφυγε σε γκολ. Μόνο το πιο πρόσφατο στην Τούμπα για τον πρώτο γύρο που έληξε 2-1. Από τα τέσσερα προηγούμενα, στα δύο ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 και 1-0 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα για το Κύπελλο, ενώ αυτά των περσινών πλέι οφ ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ. Απόδοση 6.00 να ολοκληρωθεί το ματς χωρίς τέρματα.

Bwin – Το παιχνίδι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλάζει με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x