bwin

Περιστέρι bwin: Οι «Πρίγκιπες» έγραψαν ξανά ιστορία!

Το Περιστέρι bwin, βασισμένο στη μπασκετική κουλτούρα που πρεσβεύει η πόλη ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας του.

Στη rookie σεζόν του Βασίλη Σπανούλη ως πρώτου προπονητή,  το Περιστέρι bwin κι έχοντας το πλευρό του το κορυφαίο στοιχηματικό brand πέτυχε… θαύματα. Η ομάδα του Legend του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στη φάση των «Play - ins» του Champions League, ενώ λύγισε στο 5ο παιχνίδι των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό κι εν τέλει με άνεση κατέκτησε την 3η θέση στην Basket League, ισοφαρίζοντας την κορυφαία του επίδοση στο ελληνικό μπάσκετ.

Η bwin αποφάσισε πριν την έναρξη της σεζόν 2022-23 να «συμπορευτεί» με το Περιστέρι και ν’ αποτελέσει τον Ονομαστικό Χορηγό της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Αυτή η κοινή πορεία ήρθε να προστεθεί σε άλλες σπουδαίες συνεργασίες του βραβευμένου στοιχηματικού brand. Η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό της EuroLeague και του EuroCup, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η UEFA εμπιστεύτηκε την bwin, ως το πρώτο στοιχηματικό brand με το οποίο σύναψε συνεργασία. Έτσι, η bwin εδώ και δύο χρόνια αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό του Europa League και του Europa Conference League! Παράλληλα υποστηρίζοντας 8 Έλληνες Πρωταθλητές, που διεκδικούν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του προγράμματος Team Future: «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», η bwin αποτελεί τον πιο συνεπή υποστηρικτή του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος.

Tα επιτεύγματα του Περιστερίου

Ήταν 30 Ιουνίου όταν ο Βασίλης Σπανούλης παρουσιάστηκε από τους «Πρίγκιπες», τονίζοντας πως προτεραιότητά για την ομάδα του ήταν να γεμίσει το γήπεδο παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Είναι αλήθεια ότι το Περιστέρι bwin έπαιξε ωραίο μπάσκετ. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, μιας και έχτισε το ρόστερ από την αρχή και έγιναν αλλαγές που έπρεπε να συμβούν. Έπειτα από έντεκα μήνες γράφτηκε ο επίλογος της σεζόν και το αποτέλεσμα μόνο επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί για τον σύλλογο. Οι Περιστεριώτες κατέκτησαν την 3η θέση στην Basket League, έφτασαν στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και μέχρι τους «24» του Basketball Champions League.

Η rookie σεζόν του Βασίλη Σπανούλη είχε πολλές ωραίες στιγμές. Είχε και δύσκολες. Όμως ο Λαρισαίος κόουτς απέδειξε πως μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του σε σημαντικό βαθμό, μένοντας πιστός στις αρχές του. Το Περιστέρι bwin έκλεισε την σεζόν έχοντας συνολικό ρεκόρ 27-17, που μεταφράζεται σε ποσοστό νικών 61%! Ειδικότερα, κατέγραψε ρεκόρ 21-11 στην Basket League (14-8 στην κανονική περίοδο και 7-3 στα PlayOffs, με όλες τις ήττες να προέρχονται στα ημιτελικά από τον Παναθηναϊκό, τον έφτασε στα όριά του πριν αποκλειστεί), 4-5 στο BCL (3-3 στην κανονική περίοδο και 1-2 από την Ντιζόν) και 2-1 στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ήττα να έρχεται κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό.

Υπάρχουν πολλά highlights στη φετινή σεζόν, όμως δεν θα ξεχαστεί η εντυπωσιακή πρεμιέρα κόντρα στη Μπνέι Χερτζέλιγια, η επιβλητική εμφάνιση με την κάτοχο του περσινού τίτλου, Τενερίφη.

Ποιος θα ξεχάσει την εμφάνιση της ομάδας του «Kill Bill» στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν γνώρισε την ήττα στο τέλος με 72-71 ή όταν το Περιστέρι bwin έφτασε στο… αμήν τον Ολυμπιακό πριν ο Τόμας Γουόκαπ λυτρώσει τους Πειραιώτες.

Η φετινή ομάδα «λουσμένη» με την μπασκετική κουλτούρα που πρεσβεύει η πόλη, η «γειτονιά» του Περιστερίου, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να βάλει τις βάσεις για κάτι ακόμα πιο ελκυστικό. Αυτή τη φιλοσοφία αγκάλιασε η bwin και μαζί έγραψαν ιστορία στην χρονιά 2022-23.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x