bwin

Ποιος θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

Πέντε ομάδες, πέντε φαβορί για την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης! Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά η Γαλλία;

Οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το… θαύμα της Ελλάδας το 2004 κάνει τους πάντες να ονειρεύονται κατάκτηση. Ωστόσο, υπάρχουν ομάδες που δείχνουν εκ των πραγμάτων σε καλύτερη κατάσταση. Ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο; Κάθε σωστή πρόβλεψη στον δωρεάν διαγωνισμό Predictor της bwin σε φέρνει πιο κοντά στα €100.000 μετρητά!



Γαλλία: Έτοιμη για ρεβάνς

Βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του τουρνουά στην έδρα της το 2016, αλλά η ομάδα του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να λυγίσει! Δυο χρονιά μετά, η παρέα των Κιλιάν Μπαπέ, Πολ Πογκμπά και Αντουάν Γκριεζμάν έφτασε με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, στηριζόμενη στην άμυνα, στην εκρηκτικότητα και στο ταλέντο της! Αυτή η ομάδα μπαίνει, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πανέτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη φορά, έχοντας και μια σημαντική προσθήκη! Απόδοση 5.50 στην bwin να κατακτήσει η Γαλλία το τρόπαιο.

bwin - ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμός Predictor με 100.000 € μετρητά! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγγλία: It’s coming home;

Τα «τρία λιοντάρια», με οδηγό την εξαιρετική τους πορεία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ικανά για το παραπάνω βήμα. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διαθέτει ταλέντο, φρεσκάδα, ενθουσιασμό και παίκτες με τεράστιες παραστάσεις. Αλλωστε, δε λησμονεί κανείς πως τρεις ομάδες της Premier League (Τσέλσι, Μαν. Σίτι, Μαν. Γιουνάιτεντ) έφτασαν σε τελικούς Champions και Europa League.  Απόδοση 6.00 να κατακτήσει η Γαλλία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

bwin - ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμός Predictor! Κάθε σωστή πρόβλεψη σε φέρνει πιο κοντά στα 100.000 € μετρητά! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Βέλγιο: Με φόρα από τα προκριματικά

Είναι η ομάδα που προκάλεσε... τρόμο στα προκριματικά του Euro. Απόλυτο νικών, εντυπωσιακή επίθεση, εξαιρετική άμυνα. Το υπέρ – ταλαντούχο Βέλγιο μπαίνει στη διοργάνωση με παίκτες – κλειδιά σε εξαιρετική κατάσταση (Κέβιν Ντε Μπρόινε (ξεπερνά τον τραυματισμό) – Ρομελού Λουκάκου) και με διάθεση να κάνει επιτέλους την υπέρβαση. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας οι Βέλγοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην πηγή, αλλά αρκέστηκαν στην 3η θέση! Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και οι «κόκκινοι διάβολοι» που διαθέτουν ένα εξαιρετικό, πειθαρχημένο σύνολο είναι έτοιμοι για την υπέρβαση. Απόδοση 6.50 να σηκώσει το τρόπαιο το Βέλγιο.

bwin - Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκινά νωρίτερα με το ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμό (EURO) Predictor και 100.000 € μετρητά! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ιταλία: Έτοιμη να φτάσει ψηλά

Αυτή η ομάδα είναι ικανή να φτάσει ψηλά και μοναδικός της στόχος είναι να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο  έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, ενώ διαθέτει την τεχνογνωσία για να κάνει τη διαφορά. Εξαιρετική στην άμυνα, δεμένη, πειθαρχημένη, ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει. Άλλωστε, στη φάση των προκριματικών είχε εντυπωσιακή πορεία, με απόλυτο νικών, εξαιρετική επίθεση και εντυπωσιακή άμυνα. Οι παλιοσειρές Μπονούτσι, Κιελίνι, αλλά και οι εξαιρετικοί Κιέζα, Μπαρέλα, Ιμόμπιλε αποτελούν εγγύηση για την υπέρβαση. Απόδοση 11.00 στην bwin να στεφθεί η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πορτογαλία: Οδηγός το 2016

Καλείται να υπερασπιστεί το στέμμα της κι αυτό από μόνο του φαντάζει πολύ δύσκολο. Ωστόσο, οι Ίβηρες μπαίνουν στο Euro ξανά ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτησή του. Η Πορτογαλία έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μια άμυνα με την σφραγίδα του Φερνάντο Σάντος. Μπορεί να… ίδρωσε λίγο στα προκριματικά, αλλά όταν έβγαλε χαρακτήρα πρωταθλήτριας απέδειξε πως μπορεί να περάσει κάθε εμπόδιο. Το ρόστερ της Πορτογαλίας είναι γεμάτο αστέρια, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Ζότα, Ντανίλο Περέιρα, ενώ ο ηγέτης της, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ένα έξτρα κίνητρο, αφού κυνηγά το απίθανο ρεκόρ του θρυλικού, Αλί Νταεΐ. Aπόδοση 9.00 στην bwin να κατακτήσει η Πορτογαλία το τρόπαιο.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x