bwin

Ψηφίζεις τους κορυφαίους στα Gazzetta Awards by bwin!

Η bwin περήφανα παραμένει στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού κι αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό των Gazzetta Awards.

Των βραβείων που για 8η διαδοχική χρονιά και με τη ψήφο του κοινού αναδεικνύουν τους κορυφαίους τoυ έτους που πέρασε!

Gazzetta Awards by bwin, No 8! Tα Gazzetta Awards έγιναν θεσμός και για 8η στη σειρά χρονιά σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με τη δική σου ψήφο. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, το κορυφαίο στοιχηματικό brand αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό.

Για πρώτη χρονιά η bwin στηρίζει περήφανα τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα. Από το 2015 κι έπειτα, όπου άρχισαν τα Gazzetta Awards τα ρεκόρ ψήφων διαδέχονταν το ένα το άλλο, προστέθηκαν κατηγορίες και έφτασαν τις επτά.

Χιλιάδες αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τον κορυφαίο Αθλητή της Χρονιάς, την καλύτερη Αθλήτρια της Χρονιάς, την κορυφαία ομάδα, όπως και τον Προπονητή. Μπορείς να ψηφίσεις τον Αθλητή/Αθλήτρια με αναπηρία της χρονιάς, το «Γκολ της Χρονιάς», ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ειδική κατηγορία «Fair Play της Χρονιάς», η οποία είναι αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον τεράστιο Ολυμπιονίκη που «έφυγε» από τη ζωή το 2022.

Από τα Gazzetta Awards δεν θα μπορούσαν να λείπουν αθλητές από το χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Team Future». Η Ελίνα Τζένγκο, η Δώρα Γκουντούρα και η Άννα Ντουντουνάκη προέρχονται από μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις, όπου κατάφεραν μέσα στα γήπεδα να αποτυπώσουν το ταλέντο, το πάθος και την αγωνιστικότητά τους, συνοδεύοντάς τα με πολλές επιτυχίες και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!

Η bwin στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό, εντός κι εκτός Ελλάδας. Τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ η πολυετής συνεργασία με τη EuroLeague, ανανεώθηκε μέχρι το 2026. Παράλληλα το κορυφαίο στοιχηματικό brand, είναι ο ονομαστικός χορηγός της ΚΑΕ Περιστέρι bwin.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η UEFA εμπιστεύθηκε ως πρώτο betting partner στην ιστορία την bwin, που είναι Επίσημος Χορηγός του UEFA Europa League και του UEFA Conference League. Με το πρόγραμμα Team Future, στηρίζει 12 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους.

Τα μεγαλύτερα αθλητικά events της χώρας, διεξάγονται με την υποστήριξη της bwin, θέτοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα στηρίξουμε για πρώτη φορά τα Gazzetta Awards. Ανυπομονούμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία, μιας διαδικασίας που έγινε θεσμός στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο αθλητισμός βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κοινωνικής μας πρωτοβουλίας και στόχος μας είναι πάντα η ενίσχυση του, όπως και η προβολή της αξίας της συμμετοχής. Είμαστε υπερήφανοι που ανάμεσα στους κορυφαίους βρίσκονται και αθλητές της ''Team Future''. Η bwin έχει επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σε νέα παιδιά με όνειρα, στόχους που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη».

Η διαδικασία θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, όπου και μπορείς να ψηφίζεις τους κορυφαίους!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x