bwin

Τα Challenges* συνεχίζονται και στα playoffs, χαρίζοντας μια τηλεόραση κάθε μέρα!

Μολονότι ο τίτλος έχει κριθεί και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Πέντρο Μαρτίνς, οι προκλήσεις στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν σταματούν!

Μοναδικά έπαθλα* από τα bwin Challenges. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στη Super League κι ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις που θα οδηγήσουν τις ελληνικές ομάδες, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν! ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, είναι οι ομάδες που μονομαχούν για τρεις θέσεις και έχουν μπροστά τους μια σειρά από προκλήσεις, παράλληλα με τα Challenges της bwin, που χαρίζουν μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα!



Το αθηναϊκό ντέρμπι που βάζει «φωτιά» στη μάχη της Ευρώπης!

Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν την 3η ΑΕΚ από τον 4ο Παναθηναϊκό, πριν τη σέντρα της μεταξύ τους αναμέτρησης το βράδυ της Κυριακής (09/05, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Την Τετάρτη οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν και πάλι από τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους. Από την άλλη, οι «πράσινοι» είδαν για τέταρτη φορά στην ίδια σεζόν τον Αστέρα Τρίπολης, να τους σταματά, μένοντας στο 2-2 στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες έγιναν έτσι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, που δεν νίκησαν ούτε μία φορά οι παίκτες του Μπόλονι. Κόντρα στις υπόλοιπες 12 πήραν τουλάχιστον μία νίκη. Πλέον αποκτά χαρακτήρα «τελικού» το κυριακάτικο ντέρμπι, ειδικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στη συνέχεια αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη και στο σπίτι του, τον Ολυμπιακό.

Τα bwin Challenges* χαρίζουν μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ελ Αραμπί ή Σισέ;

Ένας από τους κορυφαίους ξένους επιθετικούς που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα και μάλιστα την περασμένη δεκαετία είναι αναμφίβολα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Δώδεκα χρόνια μετά το πέρασμα του Γάλλου από τον Παναθηναϊκό, ένας σέντερ φορ κοιτά κατάματα τα ρεκόρ του! Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, στις δύο σεζόν του στον Πειραιά, σημείωσε 40 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, πέτυχε 17 στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος και 3 στους αγώνες κατάταξης. Φέτος κυμαίνεται στα ίδια νούμερα, με 19 γκολ  πριν περάσουμε στα playoffs κι 1 στο μίνι πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός χρειάζεται 7 γκολ στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, για να ισοφαρίσει και 8 για να ξεπεράσει τα 47 γκολ του… Djibriliant των φίλων του Παναθηναϊκού. Θα τα καταφέρει ο Μαροκινός; To παιχνίδι ξεκινά στη bwin με Challenges που χαρίζουν μοναδικά δώρα*!

Η κόντρα της Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ και Άρης δίνουν τον δικό τους αγώνα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν οι μεγάλοι νικητές της 7ης αγωνιστικής των playoffs. Επικράτησαν της ΑΕΚ για πρώτη φορά εκτός έδρας, σε αγώνα πρωταθλήματος από τον  Ιανουάριο του 2012, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία (1-1) των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +2 από τον Άρη και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής (09/05, 15:00) είναι κομβικής σημασίας και για τους δύο!



Ο επιβλητικός Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέτος εμφανίζεται ανώτερος σε όλους τους τομείς σε σχέση με τους αντιπάλους του. Κατέκτησε με σχετική άνεση το πρωτάθλημα, είναι ο φιναλίστ του Κυπέλλου και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ψάχνει το νταμπλ. Με 77 γκολ υπέρ και μόλις 18 κατά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την κορυφαία επίθεση και άμυνα στη Super League. Μοναδικές ήττες από τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο και τον «δικέφαλο» του βορρά στα playoffs. Ωστόσο είναι ήδη στο +22 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον ίδιο ρυθμό, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη θέση κατακτώντας παράλληλα το νταμπλ;

Τα bwin Challenges* αλλάζουν το παιχνίδι με μοναδικά δώρα*|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ζίβκοβιτς, Μακέντα, Μασούρας, Μάνος ή Μπρούμα;

Ένα από τα μεγαλύτερα Challenges που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αυτό του πρώτου σκόρερ των playoffs. Κανείς από τα κορυφαία «κανόνια» της regular season της Super League δεν συγκαταλέγεται στους πρώτους σκόρερ του μίνι πρωταθλήματος. Ελ Αραμπί, Ανσαριφάρντ, Μπαράλες και Σφιντέρσκι (από τις ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα) έδωσαν τις θέσεις τους στους Ζίβκοβιτς, Μακέντα, Μασούρα, Μπρούμα και Μάνο. Από τέσσερα γκολ έχουν σημειώσει ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ και ο φορ του Παναθηναϊκού. Από τρία γκολ έχουν συνδράμει στην προσπάθεια του Ολυμπιακού οι δύο εξτρέμ του, ενώ ακόμη τρία γκολ έχει σκοράρει ο επιθετικός του Άρη.

Όποια κι αν είναι η κατάληξη των μεγάλων προκλήσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα bwin Challenges* αλλάζουν το παιχνίδι, χαρίζοντας μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x