bwin

Τα γήπεδα επιστρέφουν στα παιδιά μας, επιστρέφουν στην κοινωνία!

Ευγενής άμιλλα και αθλητικό ιδεώδες. Οι δύο «πυλώνες» πάνω στους οποίους κινήθηκε η πρωτοβουλία της bwin, που σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ανακατασκεύασαν επτά γήπεδα.

Η bwin, πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, συνέχισε και το 2022 δυναμικά την ανακατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Από το Διδυμότειχο και τη Σαμοθράκη μέχρι το Κιάτο και τις Σάπες, το μήνυμα ήταν κοινό: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες.



Το κορυφαίο brand μαζί με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και Πρεσβευτή τον θρύλο των ευρωπαϊκών γηπέδων Βασίλη Σπανούλη, ανακατασκεύασαν ακόμα περισσότερα γήπεδα, στην προσπάθεια να μεγαλώσει το αθλητικό κίνημα. Για την bwin, άλλωστε αποτελεί αυτονόητο κάθε παιδί, να έχει ελεύθερη, ασφαλή και ισότιμη πρόσβαση στους χώρους του αθλητισμού!

Διδυμότειχο: Η πρώτη «στάση» μιας μαγικής πορείας

Στο ακριτικό Διδυμότειχο, ο σχολικός αθλητισμός αναγεννήθηκε! Η bwin ανέλαβε δράση σε μία από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της χώρας μας, αποδεικνύοντας πως προχωρά σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφερε στα παιδιά του Διδυμοτείχου μια πραγματική αθλητική διέξοδο. Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, ανακατασκευάστηκαν δύο γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ/χάντμπολ (με συνολικό εμβαδόν άνω των 790τ.μ.), τα οποία φιλοξενούν καθημερινά τα όνειρα και τις ανάγκες όλης της τοπικής κοινωνίας για άθληση. Τα δύο τερέν, όπου επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Τα γήπεδα έγιναν χρηστικά, ενώ ο καλλωπισμένος προαύλιος χώρος, κάνει ομορφότερο το μέρος. Η καθημερινότητα άλλαξε προς το καλύτερο και το Διδυμότειχο φωτίστηκε από τα παιδικά χαμόγελα και τη λάμψη των νέων γηπέδων.

Σαμοθράκη: Τρία νέα γήπεδα, περισσότερα χαμόγελα

Το ταξίδι άρχισε στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στην πανέμορφη Σαμοθράκη. Η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο αίτημα των κατοίκων της Σαμοθράκης και το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους τους εμπλεκομένους. Τα τρία νέα γήπεδα (με συνολικό εμβαδόν άνω των 1.200 τ.μ.) σκόρπισαν συγκίνηση στην τοπική κοινωνία και τα χαμόγελα εμφανίστηκαν στα πρόσωπα των παιδιών του ακριτικού νησιού. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που επηρεάζεται σημαντικά από τις δυσκολίες στις ακριτικές περιοχές και ταυτόχρονα μπορεί να προσφέρει πολύτιμες διεξόδους στα παιδιά απομακρυσμένων κοινωνιών, να τα βοηθήσει σε μια σειρά από παράγοντες που αφορούν τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική τους υγεία. Η bwin στηρίζει έμπρακτα τις κοινωνίες, είναι δίπλα στα παιδιά, αφού γνωρίζει καλά πως ο αθλητισμός προσφέρει κοινωνικοποίηση και «σφυρηλατεί» τον χαρακτήρα και το σώμα τους. Έτσι, ανακατασκεύασε τρία γήπεδα, αλλάζοντας την καθημερινότητα σε εκατοντάδες μαθητές. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand άφησε στη Σαμοθράκη μια υπέροχη αθλητική «κληρονομιά» που άλλαξε τη ζωή της νεολαίας, προσφέροντάς της νέες ευκαιρίες άθλησης!

Κιάτο: Με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη

Με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει ηγετική παρουσία στο Κιάτο, η ομάδα της bwin μαζί με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», περήφανα προχώρησαν στη ανακατασκευή ενός ακόμα γηπέδου. Με μεράκι και αγάπη ένα νέο σχολικό γήπεδο άλλαξε μορφή και τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πρεσβευτής της bwin, Βασίλης Σπανούλης, παρουσιάστηκε στο γήπεδο, συνομίλησε με τα παιδιά, έβγαλε φωτογραφίες και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά του αθλήματος. Η bwin παρέδωσε προς χρήση ένα όμορφο και άρτιο γήπεδο. Προτεραιότητα του κορυφαίου στοιχηματικού brand είναι να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές υποδομές, ώστε να προσελκύουν όλο και περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό. Στο νέο γήπεδο παίζουν περισσότερα από 100 παιδιά του σχολείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Άλλωστε, ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι του DNA της bwin και η στήριξή στο έργο της Ένωσης και τον τοπικών κοινωνιών αποδεικνύει έμπρακτα το στόχο που έχει θέσει, να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά.

Σάπες: Η μπάλα - μήνυμα του V-Span και το νέο γήπεδο

Το ταξίδι σε όλη την Ελλάδα συνεχίστηκε και οι Σάπες Ροδόπης ήταν ακόμα ένας σημαντικός σταθμός. Η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν πλήρως ένα γήπεδο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα δώρο μεγάλης σημασίας στα παιδιά και στους νέους στην ακριτική μας περιοχή. Η υπέροχη πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες έγινε ξανά πράξη και η υπογεγραμμένη μπάλα του προπονητή του Περιστερίου bwin, Βασίλη Σπανούλη ήταν το μήνυμα πως μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά και οι νέοι μαθαίνουν να σέβονται, να παίζουν με κανόνες και όρια, να αγωνίζονται και να διεκδικούν.

Η bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατάφεραν να παραδώσουν ανακατασκευασμένα περισσότερα από 3.000 τ.μ. γηπέδων σε όλη την Ελλάδα. Με μοναδικό στόχο τα παιδιά να πάρουν θέση πρωταγωνιστών στον αθλητισμό, το κορυφαίο brand και η Ένωση θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x