bwin

Τα μεγαλύτερα αθλητικά events έχουν τη «σφραγίδα» της bwin!

Μια δύσκολη αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται, με την bwin να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των μεγαλύτερων διοργανώσεων της χώρας.

Ήταν μια χρονιά «περίεργη», γεμάτη αβεβαιότητα και για το αθλητικό κίνημα. Όχι μόνο το επαγγελματικό, αλλά το ερασιτεχνικό, τις δεκάδες χιλιάδες των ανθρώπων που απολαμβάνουν το τρέξιμο, το έχουν αναγάγει σε μια δραστηριότητα που συνοδεύει τις ζωές τους και παίρνουν με υπερηφάνεια μέρος στις μεγάλες διοργανώσεις. Η bwin, η οποία έχει τον αθλητισμό στο DNA της, παρά τις δυσκολίες, βρέθηκε για μια ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των κορυφαίων γεγονότων, εξασφαλίζοντας τη διεξαγωγή τους με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και δίνοντας στον κόσμο μια διέξοδο που του είχε λείψει πολύ: Αυτή της συμμετοχής σε ένα μεγάλο αθλητικό event, τη χαρά της προετοιμασίας και της συμμετοχής, καθώς και την ικανοποίηση του τερματισμού!

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι, με το Spetses Classic Yacht Regatta 2021, τον Διεθνή Αγώνα κλασικών και παραδοσιακών σκαφών, που άνοιξε πανιά χάρη στην υποστήριξη της bwin. Πρόκειται για ένα event ιστορικής σημασίας, με τεράστιο αντίκτυπο εντός και εκτός Ελλάδας, με ιστιοδρομίες για κλασικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, καθώς με και σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό.



Το πρώτο δρομικό ραντεβού δόθηκε τον Σεπτέμβριο με το Ioannina Lake Run, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Η πανέμορφη διαδρομή στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας συγκέντρωσε και φέτος κόσμο από όλη την Ελλάδα, με το event να συμπληρώνει αισίως 15 χρόνια και την bwin να είναι ο χορηγός του τα τελευταία τρία. H διοργάνωση ξεκίνησε με τα 5 και 10 χιλιόμετρα, που διεξήχθησαν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ακολούθησαν το δυναμικό βάδισμα 30 χλμ, καθώς και ο γύρος της λίμνης (30 χλμ.) για elite και average runners.



Tον Οκτώβριο, σειρά πήρε το Spetses Mini Marathon, το κορυφαίο multi-sport event της χώρας, το οποίο συμπλήρωσε δέκα χρόνια. Η bwin ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο μεγάλος του χορηγός, βοηθώντας το νησί των Σπετσών να γεμίσει ξανά με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια των αθλητών. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διαφορετικές διαδρομές τόσο στο τρέξιμο όσο και στο κολύμπι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σε μια αθλητική γιορτή που άφησε το στίγμα της στις Σπέτσες.



Το φινάλε του 2021 ήταν... διπλό, βγάζοντας τη Θεσσαλονίκη ξανά στους δρόμους! Ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης - bwin και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είχαν τα χρώματα του διεθνούς στοιχηματικού brand, το οποίο βοήθησε τα αγαπημένα δρομικά events των Θεσσαλονικιών να επιστρέψουν, με τον ενθουσιασμό τους να είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν να καταφθάνουν στο σημείο εκκίνησης.



Η bwin, πέραν της έμπρακτης υποστήριξής της στην πραγματοποίηση των διοργανώσεων, ήταν εκεί, παρούσα σε κάθε μία από αυτές, μοιράζοντας δώρα στους συμμετέχοντας και παίρνοντας μέρος με τη δική της, ξεχωριστή ομάδα. Η bwin Running Team έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να απολαύσουν τις διαδρομές και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της "Team Future", της ομάδας αθλητών που χορηγεί το διεθνές στοιχηματικό brand, βοηθώντας τους να πετύχουν το όνειρό τους και να φτάσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Έτσι, οι ενθουσιώδεις δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν πλάι-πλάι με Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές, όπως η Δώρα Γκουντούρα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ο Απόστολος Παπαστάμος, αλλά και με τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας για διακρίσεις στο μέλλον, όπως ο Οδυσσέας Μουζενίδης, η Ελίνα Τζένγκο, η  Αναστασία Ντραγκομίροβα, ο Τάσος Λατιφλάρι και η Σοφία Κεσσίδη. Μέλος της Running Team είναι και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, ο οποίος πρόσφερε ξεχωριστό τόνο στις διοργανώσεις που έδωσε το «παρών», αποδεικνύοντας μεταξύ άλλων ότι οι αξίες του ταιριάζουν πλήρως με αυτές της bwin.

Τα μεγαλύτερα αθλητικά events έχουν τη «σφραγίδα» της bwin!

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε: «Έπειτα από μια χρονιά χωρίς τα αγαπημένα αθλητικά events της χώρας, θέλαμε περισσότερο από ποτέ όλα να πάνε καλά, ο κόσμος να απολαύσει τις διοργανώσεις και παράλληλα να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Σε άριστη συνεργασία με τους διοργανωτές, το καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο και τα χαμόγελα που αντικρίσαμε σε όλα τα ταξίδια μας, ήταν η καλύτερη επιβράβευση. Η έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού είναι προτεραιότητα για όλους εμάς στην bwin, γνωρίζοντας πολύ καλά τα πολλαπλά οφέλη του. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να συμμετέχουμε ενεργά, πάντα με σεβασμό στους ανθρώπους και στην ασφάλειά τους».



H επιστροφή όλων των παραπάνω δίνει ακόμα περισσότερη ώθηση στην bwin, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό μαζικό αθλητισμό και να είναι αρωγός στην προσπάθεια εξέλιξης των μεγάλων events όλης της χώρας. Από τη μία, ως χορηγός τους, από την άλλη με την bwin Running Team, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και κάνει όλους όσοι έχουν συμμετάσχει, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις στο bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x