bwin

«Τeam Future» της bwin: 8 μετάλλια σε Κολύμβηση και Στίβο!

«Βροχή» μεταλλίων το Σαββατοκύριακο σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα για τέσσερις αθλητές του Τeam Future της bwin, που βρέθηκαν στο βάθρο 8 φορές συνολικά & είναι αποφασισμένοι για μεγάλες διακρίσεις!

Το 2023 άρχισε ιδανικά για τους αθλητές του «Team Future» της bwin, μιας και είχε λάμψη μεταλλίων! Στους πρώτους αγώνες της νέας χρονιάς, τέσσερις αθλητές αποτύπωσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. H πρόβα για τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν ήταν εξαιρετική με οκτώ μετάλλια και οι: Παπαστάμος, Ντουντουνάκη, Μουζενίδης, Λατιφλλάρι, έδειξαν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς. Πέντε χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τους αθλητές του «Team Future» της bwin που έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα υπέροχο αθλητικό διήμερο.

Ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν στους πρωταγωνιστές στο χειμερινό πρωτάθλημα Όπεν κατηγορίας στην Αλεξανδρούπολη. Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 4:15.39 στα 400μ. μικτή ατομική κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο, πιάνοντας παράλληλα το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Χρυσό Μετάλλιο, αλλά και παρουσία στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας και στα 200μ. μικτή ατομική! Ο 22χρονος αθλητής ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και το ιδιαίτερα αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δείγμα της θέλησης και της αγάπης του για την κολύμβηση.

Εξαιρετικές εμφανίσεις και από την Άννα Ντουντουνάκη μιας και η αθλήτρια του «Team Future» της bwin συνεχίζει να γράφει ιστορία και να γεμίζει την τροπαιοθήκη της. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια πρώτευσε άνετα με 26.53 στα 50μ. πεταλούδα. Χρυσό και στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 58.40, αλλά και δύο Χάλκινα Μετάλλια στα 50μ. ελεύθερο (ατομικό ρεκόρ και χρόνο 25.77) και 100 μ. με χρόνο 1:04.46. Οι προκλήσεις για την Άννα Ντουντουνάκη ολοένα και αυξάνονται, με την ίδια να έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Άλλωστε, η ίδια τονίζει: «Πιέζεις το εαυτό σου όσο παίρνει να τα δώσεις όλα…».

Χρυσό και Ασημένιο στο αγώνισμα των δυνατών

Άρωμα… «Team Future» της bwin και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, μιας και στο αγώνισμα των δυνατών δύο αθλητές του κορυφαίου στοιχηματικού brand βρέθηκαν στο βάθρο. Χρυσό Μετάλλιο για τον Αναστάσιο Λατιφλλάρι. Ο 27χρονος με επίδοση  19,42 μ. είχε ακόμα μια μεγάλη διάκριση, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης με βολή στα 18,18 μ. κατέκτησε την δεύτερη θέση, παρουσιάστηκε συνεπής στο ραντεβού με το βάθρο, ωστόσο ξέρει καλά πως μπορεί να έχει βολές που θα τον κρατήσουν στους κορυφαίους σφαιροβόλους στον κόσμο. Σημαντικό επίτευγμα για τους αθλητές της bwin, αν αναλογιστεί κανείς πως και πέρσι έκαναν το 1-2, καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου!

Με την στήριξη της bwin, οι Έλληνες Πρωταθλητές ετοιμάζονται για τις προκλήσεις που ανοίγονται το 2023, θέτουν νέους στόχους και συνεχίζουν να προπονούνται καθημερινά, έχοντας στο πλευρό της το κορυφαίο στοιχηματικό brand!

bwin, Χορηγός Προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»

Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο Περιστέρι bwin, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Ιστορία έγραψε η συνεργασία της με την UEFA, καθώς το στοιχηματικό brand, αποτέλεσε τον πρώτο official partner της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, μέσω των χορηγιών σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League!

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 9 Έλληνες πρωταθλητές. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «bwincares», η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x