bwin

Το «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε την bwin!

Σε μια λαμπερή βραδιά, με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση, το «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε την bwin για την έμπρακτη υποστήριξή της τα τελευταία χρόνια.

Μια λαμπερή βραδιά, μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και κοινωνικά μηνύματα. Το βράδυ της Τετάρτης (29/3) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το «Μαζί για το Παιδί», βράβευσε μεταξύ άλλων και την bwin για την πολύπλευρη και σταθερή υποστήριξή της τα πέντε τελευταία χρόνια. Μια συνεργασία που βασίζεται στις αξίες, τα κοινά οράματα και πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Άλλωστε, η bwin, συνεχίζει τη δική της εκστρατεία στήριξης προς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, θέτοντας έτσι ένα ξεχωριστό παράδειγμα. Υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν και βρίσκεται στοχευμένα δίπλα σε όσους το απαιτούν οι συνθήκες. Αφήνει το κοινωνικό της αποτύπωμα και συνεχίζει να πορεύεται ανάλογα. Προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος και μαζί με το «Μαζί για το Παιδί» τοποθετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο των προγραμμάτων, όπου συνεργάζονται. Εξάλλου, το βραβευμένο στοιχηματικό brand, αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό του «Μαζί για το Παιδί» και θα συνεχίσει να το βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί, μιας και μοιράζονται τις ίδιες ευαισθησίες.

Άλλωστε, η bwin στηρίζει το πρόγραμμα «Ίσες ευκαιρίες για όλους»,  ανακατασκευάζοντας σχολικά γήπεδα στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας. Από τον Άγιο Ευστράτιο στη Σαμοθράκη, από τα Ψαρά στις Πρέσπες, από το Καστελόριζο στην Κύμη Ροδόπης και από τους Φούρνους στο Διδυμότειχο, η προσπάθεια ήταν τεράστια, όμως τα χαμόγελα ευγνωμοσύνης ήταν αρκετά για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε αυτό το ταξίδι που συνεχίζεται.

H bwin στηρίζει όλα τα ιδρύματα που ανήκουν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και με αρκετές πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας στέκεται δίπλα της. Μια μικρή πράξη αγάπης ήταν και η κίνηση αλληλεγγύης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας εδώ και πέντε χρόνια είναι ο Μεγάλος Χορηγός! Μετά τη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία, όπου μοίρασε δώρα μαζί με παίκτες των Πειραιωτών, οργάνωσε και την παρουσία των παιδιών του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ» στην προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι βασικός πυλώνας της στρατηγικής του κορυφαίου στοιχηματικού brand και αυτό αποτυπώνεται με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης!

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, τόνισε μετά την ολοκλήρωση της λαμπερής βραδιάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Την τελευταία πενταετία η bwin βρίσκεται στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί»  και απολαμβάνει το σημαντικό, πολύτιμο και πολύπλευρο στην κοινωνία έργο του. Άλλωστε, όλοι εμείς στην bwin, οι οποίοι αποτελούμε και τους Πρεσβευτές του οράματος για ένα καλύτερο μέλλον, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε έμπρακτα και ουσιαστικά, όπου μας ζητηθεί. Έχουμε τα ίδια οράματα και τις ίδιες ευαισθησίες με το «Μαζί για το Παιδί». Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγό της προσπάθειας του».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x